Sosul care schimbă regulile jocului

0
1105

Adaptare de Oana Popa. Foto: Sam Kaplan.

Prepară cea mai bună gustare de ronțăit la meci, cu ajutorul lui Jason Dady, proprietarul restaurantului Two Bros. BBQ Market din San Antonio. „Dacă îl prepari ca la carte, acesta va fi mereu primul fel de mâncare ce se va termina“, spune el. Iată rețeta.

Proaspăt Fă-ți de cap cu toppingurile: bucăți de brânză cheddar, roșie și ceapă tocate, coriandru proaspăt, ardei jalapeno tocat. „Ingredientul-cheie este salata iceberg ruptă în bucăți“, spune Dady. „Aceasta dă sosului o notă proaspătă, crocantă.“

Acrișor Leagă toppingurile de restul compoziției, cu smântână sau iaurt grecesc. Pune din belșug și, dacă vrei, poți adăuga arma secretă a lui Dady: sos Ranch.

Untos Textura unui avocado copt se va face remarcată în combinația de cremă de brânză și fasole mexicană. „Adaugă felii subțiri de avocado copt ca strat de mijloc. Acesta va susține cu brio ingredientele de deasupra.“

Savuros Caută la supermarket conserve de fasole neagră mexicană. „Aceasta are un gust bun și dacă o servești rece“, susține Dady.

Cremos „Vrei un strat de bază solid, care să nu se înmoaie“, spune Dady. Alege crema de brânză cu smântână, deoarece este tartinabilă și are mai puține calorii decât preparatele obișnuite.

Alege chipsul potrivit

„Nimic nu poate strica un sos bun mai mult ca chipsurile de proastă calitate“, spune Dady. Servește acest sos cu chipsuri striate sau în formă de cupă. Acestea te vor ajuta să mănânci liniștit, fără incidente.

Articol preluat din ediția de martie 2017.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here