Prepară paste cu spanac

6 februarie 2015

Pastele din comerț sunt bune la nevoie, însă cele de casă au un gust mai intens, se prepară mai rapid și are o valoare nutrițională crescută. Încearcă această metodă pentru aluat de paste cu spanac. O poți folosi pentru a găti linguine, ravioli sau alte paste.

MH0914_ADV_GUY_01a
Previous1 din 2Next
Poți folosi tastele ← →

De Julie Stewart. Adaptare de Irina Mereacre. Fotografie de Travis Rathbone

Expertul bucătar al lunii

Lidia Bastianich de la restaurantul Felidia din New York este gazda emisiunii Lidia’s Kitchen și autoarea a nouă cărți, inclusiv Lidia’s Commonsense Italian Cooking.

Aparatul: Imperia pasta machine
313 lei, williams-sonoma.com

Sucitorul este un instrument clasic – și, în plus, poate fi folosit pe post de armă. Însă, pentru rezultate mai rapide și mai bune, folosește acest dispozitiv italian. Pur și simplu dirijează bila de aluat prin aparat, în timp ce rotești mânerul manivelei, iar rolele o presează în foi cu grosimea egală. Preferi pastele fettuccine sau linguine? Folosește lama suplimentară, care se atașează ușor.

MH0914_ADV_GUY_01

Previous1 din 2Next
Poți folosi tastele ← →


Categorii: Nutriție

Comentarii



Aboneaza-te la newsletter-ul Men's Health!






Noutăți