Portocale la cutie

0
366

Suc natural. Obtinut din concentrat de portocale – nu prea sunã a natural, dar uneori e mai comod decît sã storci tu cîteva fructe. Evident, cel mai sãnãtos rãmîne sucul proaspãt, preparat la micul dejun de iubita ta. Pe viu și pe bune, fiecare marcã a fost evaluatã dupã gust, densitate și culoare. Din experienta noastrã de redactie, orice zeamã pare mai gustoasã dacã e servitã rece.

Pfanner

Culoarea de un galben aproape autentic, coroborata cu gustul dulce-natural, iti poate pacali papilele gustative, facindu-le sa creada ca savureaza un fresh. Desi nu are pulpa, Pfanner ramine in topul preferintelor din redactie. Un plus: nu contine zahar.

Runch- Happy Day

Producatorul a vrut sa ne uimeasca, oferindu-ne un lichid acrisor – nu contine zahar – si cu ceva urme de pulpa. Nu am putut ignora mirosul de plastic, care este mai pregnant decit cel al sucului. Pretul il depaseste pe cel mediu, ramine sa decideti voi daca si calitatea.

Hohes C

Gustul nu e nici prea acru, nici prea dulce. Ca de portocale. Iar culoarea este acel galben al sucului aferent. Pulpa e suficienta, cit sa nu para turnata cu polonicul, si nu contine zahar – silueta ta nu e in pericol. Pretul este peste medie, dar merita fiecare inghititura.

Prigat

Culoarea e un galben-normal, iar gustul este acceptabil. Ne-am fi dorit mai multa pulpa si mai putin adaos de zahar – daca mai rontai si o ciocolata, risti sigur o hiperglicemie. Exista un aspect pe care trebuie sa-l laudam: pretul – printre cele mai mici de pe piata.

Santal

Parerea generala din redactie a fost aceea ca brand-ul bate gustul. Fara pulpa si cu un gust neutru, Santalul nici nu-ti excita papilele, dar nici nu ti le inhiba definitiv. Nu are adaos de zahar, iar pretul este usor peste medie.

Tymbark

Oare producatorii l-au gustat? Desi are unul dintre cele mai scazute preturi de pe piata, pe noi acest aspect nu ne convinge sa-l cumparam si a doua oara. Doar urmele vagi de pulpa ne reamintesc ca bem un suc de portocale si nu doar un lichid oarecare, de culoare galbuie.

Jaffa Gold

Dupa ce a baut un pahar, colegul nostru Razvan a avut dureri de stomac. Daca nu ne credeti, sinteti liberi sa verificati. Aparentele sint inselatoare: are pulpa din belsug, o culoare care se mentine in standarde, gustul nu e tocmai respingator si nu contine zahar.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here