Paste de primăvară

0
445

De Paul Kita. Adaptare de Irina Mereacre. Foto: Charles Masters. 

Expertul bucătar al lunii

Mario Batali este chef la numeroase restaurante cu specific italian, una dintre gazdele emisiunii The Chew de pe ABC și co-proprietar la Eataly, o rețea de magazine din New York și Chicago.

1. Pregătește legumele

Sosul e gata repede. E bine să ai legumele tăiate înainte să pornești aragazul.

Feliază fin trei căței de usturoi.

Curăță doi morcovi medii, taie-i în jumătăți, pe lungime, apoi în semicercuri cu grosimea de jumătate de centimetru.

Feliază fin 115 grame de ciuperci champignon curățate.

Taie în felii, pe diagonală, 230 grame de sparanghel curățat; pune deoparte vârfurile.

Pregătește o ceașcă de mazăre proaspătă ori decongelată.

Feliază fin părțile albe de la patru tulpini de praz.



1
2
3
4
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here