Pappardelle cu sos arrabiata

11 martie 2013

Simplu de preparat, aceste paste pot reprezenta alegerea ideala pentru o masa consistenta si delicioasa

1-beneficii-short-order-cook.jpg

Simplu de preparat, aceste paste pot reprezenta alegerea ideala pentru o masa consistenta si delicioasa


Ingrediente
600 grame de pappardelle
30 de grame de ulei de masline
10 grame de usturoi
200 de grame de bacon
200 de grame de pasta de tomate
30 mililitri de vin alb
Cateva frunze de busuioc proaspat
100 de grame de parmesan


Mod de preparare
MINUTELE 1-7
Pregateste pastele
Pune un vas cu apa la fiert. Dupa ce da în clocot, adauga pappardellele si tine-le pe foc timp de sapte minute. (Verifica, pentru orice eventualitate, si indicatiile de pe ambalaj.) La final, strecoara-le si clateste-le cu apa rece.

MINUTELE 8-20
Pregateste sosul
Pune în tigaie uleiul de masline, usturoiul zdrobit, baconul si caleste timp de 30 de secunde. Adauga pasta de tomate, vinul alb, busuiocul proaspat si lasa pe foc înca cinci minute. Apoi varsa pastele. Mai lasa preparatul pe foc
înca un minut.

MINUTELE 21-22
Defineste gustul
Inainte de servire, adauga parmezan ras. Le va intensifica gustul. Nu uita ca aceste paste trebuie consumate calde.
Se obtin 4 portii.

 

! Alege vinul potrivit
Aceste paste merg excelent cu o sticla de vin rosu. Alege între: Zindafel, Chianti sau Shiraz.

 

Foto:be nat.
 



Categorii: Nutriție

Comentarii



Aboneaza-te la newsletter-ul Men's Health!






Noutăți