(P) Karpaten Premium Angus – sursa ta de carne pentru cele mai reușite steak-uri

0
1655
carne de vita

Într-o zonă cu poveste gastronomică bogată, printr-un proces de obținere pe deplin controlat, cu trasabilitate completă, ia naștere un produs 100% natural, sănătos și gustos. Oricine a gustat vreodată steak-ul sau burgerul din carne de vită Angus, va fi mereu fidel acestora.

Aproape de Sibiu, pe valea Hârtibaciului este produsă carnea de vită Premium Angus care deja de un an ajunge în toate colțurile țării. Indiferent dacă vorbim de celebrele steak-uri sau de mâncăruri tradiționale cu ingrediente de calitate, românii se pot aproviziona cu carne de vită premium, produsă local.

Steak, burger, steak! Simplu și rapid carnea pentru iubitele grătare poate ajunge la cei mai pasionați gurmanzi, umple frigiderul, cheamă prietenii la masă și devine tradiție la cele mai reușite petreceri culinare.

  1. În ce mod este produsă carnea de vită Premium Angus?

Cheia pentru producția cărnii de vită de calitate este de a avea animale sănătoase care trăiesc în natură, pe pășuni sănătoase. Carnea de vită din Transilvania provine de la bovine Angus cu genetică de top, crescute în mod natural, în sistem extensiv, în ferma Karpaten Meat Group. Vitele Angus cresc pe iarbă proaspătă, verde și apă curată din preeriile din Transilvania și se află afară pe tot parcursul anului. Această metodă naturală de creștere, împreună cu sistemul de mamă vacă alăptantă, reprezintă cea mai mare parte a ciclului de creștere și este optimă atât pentru sănătatea animalelor cât și a mediului.

Neegalat gustul și frăgezimea cărnii de vită Premium Angus este un rezultat al geneticii excepționale, a îngrijirii meticuloase și a hrănirii și finisării corecte, cu siloz de iarbă și furaje naturale, culminând cu procesul de maturare al cărnii.

  1. Cu ce se deosebește carnea de vită Premium Angus față de celelalte tipuri de carne de pe piață?

Există diferențe mari în ceea ce privește suculența și aroma cărnii de vită care provine de la diferite bovine din cauza mai multor factori externi cum ar fi rasa, genetica, vârsta, furajarea și tipul de management urmat.

Carnea Premium Angus provine de la bovine special crescute pentru producția de carne, bovine crescute natural pe pășune, furajul principal fiind iarba și doar în ultima faza a finisării se introduc în alimentația lor cereale ce au ca scop intensificarea gradului de marmorare și asigurarea unei grăsimi curate și de culoare albă. În acest mod obținem un produs final cu o calitate mult mai bună care se distinge prin frăgezime, aromă, marmorare și de procesul de maturare.

  1. De unde poate fi aceasta achiziționată?

Până la deschiderea acestui magazin online, consumatorii aveau posibilitatea achiziționării cărnii de vită Angus doar din import, variantă care le limita foarte mult opțiunile dar și posibilitatea de afla detalii despre piesele achiziționate.

Din poziția unui producător local al unui produs de înaltă calitate, dorința noastră principală este să contribuim la crearea unei culturi gastronomice în ceea ce privește carnea de vită în România și să facilităm accesul consumatorilor la aceste produse locale, 100% naturale, obținute printr-un proces pe deplin controlat și cu trasabilitate completă.

Așa a luat naștere primul magazin online din țară care comercializează carne de vită Angus – www.premiumangus.ro

  1. Ce pachete pot fi achiziționate din magazinul premiumangus.ro?

În momentul de față platforma cuprinde 3 pachete cu compoziții diferite, create în funcție de destinația de gătire sugerată. Celebrele steak-uri pot fi obținute și din piesele incluse în Premium Pack (5kg), cei ce preferă un stil tradițional de gătire se pot bucura de Family Pack (5kg) iar de acum grătarele pot fi pregătite și din Gourmet Pack (3kg) care cuprinde cele mai râvnite piese de carne de vită (chiulotă, antricot și burger).

Orice apropiat al gastronomiei și al preparatelor din carne de vită cunoaște deja steak-urile sau burgerii savuroși din carne de vită Angus. Nu doar atât dar aceștia ar profita de fiecare ocazie să le guste din nou. Dorința aceasta pentru cele mai populare piese de carne de vită Angus a stat la baza creării celui de al treilea pachet care poate fi comandat simplu și rapid din magazinul online.

Fiecare comandă ajunge în condiții perfecte la adresa de livrare datorită cutiilor frigorifice speciale în care e transportată și vine la pachet cu instrucțiuni de utilizare, astfel încât gătirea pieselor incluse să fie o experiență plăcută iar gustul acestora, pe măsura așteptărilor.

  1. Cum poate fi gătită această carne?

Carnea de vită Angus oferă gust inconfundabil indiferent de modul în care se gătește. Aroma și frăgezimea pieselor pornește cu o metodă de preparare specială. Aceasta poate fi preparată în diverse moduri, prin coacere, prăjire, sotare, pe grătar sau prin fierbere. Metoda de gătire se alege în funcție de piesa aleasă și preferințe, existând doar câteva reguli de bază care trebuie respectate pentru a asigura succesul rețetelor. Oricare ar fi modalitatea de gătire, însă, datorită frăgezimii ridicate a acestei cărni, efortul și timpul de gătire sunt considerabil reduse față de alte produse.

Pentru a ne asigura că toți clienții noștri vor avea parte de o calitate superioară și în urma gătirii am pregătit informații legate de modul de preparare, gătire și secrete adunate în timp de la profesioniști în domeniu. Acestea se regăsesc atât pe site-ul premiumangus.ro, într-o secțiune special dedicată (Tips&Tricks) dar și în fiecare pachet livrat, având în vedere piesele incluse.

Pornind de la o genetică superioară, prin creștere naturală, abatorizare și procesare la standarde europene, prin maturare profesională și prin gătire corectă, puteți avea în farfuriile dvs. un preparat savuros de excepție.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here