Meniuri-instant pentru un abdomen de coperta

0
346

In 6 minute se pot intimpla multe lucruri. Poti pica un examen oral, poti fi acceptat la un interviu pentru un job, poti face sex sau te poti imbata cu tequila. Tot in 6 minute poti sa-ti gasesti calea catre un abdomen bine definit.

Nu printr-o radiografie sau o liposucție, ci cu ajutorul unui plan alimentar echilibrat, gustos, inteligent și (mai ales) ușor de preparat și de respectat. Nu vorbim de o dieta plicticoasa. Și nici de legumele acelea fierte pe care le gasești in supermarket in pungi vidate și la prețuri piperate.

Vorbim de mincare buna, simplu de gatit, care nu este nici imorala, nici ilegala și mai mult ca sigur nu ingrașa. Și ce legatura are mâncarea buna cu viitoarele patrațele de pe abdomenul tau, intrebi? Ei bine, atat ca acestea din urma nu se construiesc la sala, ci in bucatarie. Ce mesteci este mult mai important decit ce ridici sau impingi. De exemplu, in timpul unei analize a 33 de studii clinice, cercetatorii brazilieni au constatat ca dieta este responsabila pentru 75% din pierderea de greutate.

Desigur, asta nu inseamna ca exercițiul fizic nu este un element important in procesul de ardere a grasimilor suplimentare. Dar daca vrei sa vezi rezultate foarte rapide, un regim alimentar inteligent este de baza. Iata deci de ce iți prezentam aici și acum ceea ce numim cu mindrie programul ADAD (Arsenalul de Diete pentru un Abdomen Definit), care a ajutat deja mai bine de 1.000.000 de persoane sa iși modifice obiceiurile culi-nare și forma abdomenului.

Majoritatea dietelor se bazeaza pe cit mai multe reguli și restricții. Hai sa fim sinceri: din momentul in care ati ca nu ai voie sa maninci ceva, nu-i așa ca iți dorești și mai tare sa devorezi ceva-ul respectiv? Așa ca, iata, noi renunțam de tot la reguli. Tot ce trebuie sa faci este sa regindești cu totul termenul “mincare”. Fii fidel principiilor urmatoare și vei constata ce inseamna de fapt sa maninci corect, sa te saturi și sa-ți alimentezi corpul cu energie de cea mai buna calitate.

Pentru ca patrațelele de pe abdomen, berea și Star Wars nu sint singurele lucruri care arata bine in seturi de cite șase, am pus la un loc șase principii ADAD. Maninca așa cum te in-vațam noi și vei putea sa uiți de vechile reguli de regim, precum și de fosta ta burta de bere. Regimuri invechite Trebuie sa maninci mic dejun, prinz și cina.

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here