Iute și condimentat

0
143

De Sara Dickerman • Adaptare de Irina Mereacre.• Fotografii de Lisa Shin, Mitch Mandel

Bărbații se laudă mereu că pot mânca extrem de picant, indiferent că-i vorba de aripi de pui preparate acasă ori de la restaurantul thailandez. Însă preparatele cu adevărat picante nu se obțin prin sacrificarea altor simțuri.

Condimentele prea picante îți pot diminua abilitatea de a simți gustul mâncării. Un echilibru între iuțeala ardeilor chili și untul cremos, acreala lămâiei, ori dulceața zahărului brun îți va asigura o experiență gastronomică mult mai satisfăcătoare decât una bazată doar pe senzația de durere. Ține cont de sfaturile celor trei experți de top care te vor iniția în arta mâncărurilor picante și nu uita una dintre regulile de bază – le vei înghiți mai ușor cu niște bere.

 



1
2
3
4
5
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here