Idei pentru grătar

0
16

UN APERITIV UȘOR
Stridii cu sake și unt din ardei iuți
Rețetă de Jonathan Waxman, bucătar-șef la Barbuto în New York și consultant culinar pentru lanțul de restaurante Rosa Mexicano

AI NEVOIE DE
12 stridii spălate
Două linguri de sake
Trei linguri de unt
O lingură de boabe de piper negru proaspăt măcinate
O linguriță de ardei iuți tocați


PREPARARE
Pune stridiile pe un grătar încins la foc mare, alături de o tigaie din fontă. Varsă sake-ul în tigaie. Când fierbe, adaugă untul și lasă-l până devine puțin maroniu, circa trei minute. Adaugă piperul și ardeii iuți. Când stridiile se deschid, mută-le pe un platou și toarnă în ele sosul din unt. Servește-le imediat. Vei obține patru porții

 





1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here