Dieta „Rocky” a lui Sylvester Stallone l-a obligat să bea 25 de cafele pe zi

0
1405
Sylvester Stallone

Adaptare: Casa de Traduceri; Foto: Facebook

Procentul de grăsime din corpul lui era aproape inexistent.

Corpul lui Sylvester Stallone a fost epic în Rocky III. Chiar dacă filmul a avut premiera în urmă cu 35 de ani, lumea salivează chiar și acum după corpul legendar al lui Rocky.

Totuși, deși Stallone părea sănătos în exterior, acesta a recunoscut recent, într-o postare pe Instagram, că pentru a obține un asemenea rezultat, și-a supus corpul unei diete periculos de nesănătoase.

În timpul filmărilor, „mesele” sale constau în „niște fursecuri minuscule din fulgi de ovăz cu orez maro, până la 25 de cafele cu miere pe zi și două linguri de ton”, a scris Stallone.

Sunt multe lucruri greșite la regimul ăsta: lipsa de mâncare în general, zero fructe sau legume și o cantitate excesivă de cofeină. Stallone recunoaște că uneori se simțea atât de obosit și amețit în timpul scenelor de box încât se ducea într-un colț al ringului și se punea literalmente în mâini pentru a readuce sângele în cap.

De fapt, dieta era atât e strictă încât grăsimea sa corporală a ajuns la 2,9 la sută – asemănătoare cu cea a unui culturist. Iar acest lucru poate deveni rapid o problemă: Studiile sugerează că o grăsime corporală atât de scăzută poate ajunge să scadă ritmul cardiac și nivelul testosteronului și poate provoca numeroase alte probleme de sănătate.

Deși recunoaște că nu a fost cea mai inteligentă mișcare, Stallone nu regretă ce a făcut: „Arătam bine la exterior, dar a fost un lucru foarte periculos pentru interior”, a continuat acesta în postare. „Dar am vrut ca filmul să fie despre schimbare. Despre cum oamenii trebuie să se adapteze la diferite provocări pentru că altfel vor fi cuceriți. Nu o să încetez niciodată să cred că adaptarea este cheia supraviețuirii și despre asta a fost povestea.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here