Prepară-ți cele mai bune shake-uri

2
1723

Adaptare de Oana Popa. Foto: Guliver/GettyImages.

Dacă încă mai bei sucuri îmbuteliate, ai milă de papilele tale gustative! Fă-ți shake-uri din fructe și legume proaspete.

“Bestia verde”

229 de calorii

12 g proteine

32 g carbohidraţi (5 g fibre)

8 g grăsimi

N-ai mâncat suficiente legume? Acest shake te va readuce pe calea cea bună. Amestecă în blender următoarele: 2 căni de spanac baby, 15 boabe de struguri verzi, ½ cană de iaurt grecesc simplu, ½ cană de ceai verde, ușor îndulcit, ¼ dintr-un avocado, zeama de la ½ lime și o linguriţă sirop de agave (opţional).

Piersici și proteine

468 de calorii

42 g proteine

50 g carbohidrați (6 g fibre)

13 g grăsimi

Ai nevoie de cel puţin 30 g de proteine pentru creșterea masei musculare, care te vor ajuta și să ajungi la saţietate. Amestecă în blender 2 piersici (curăţate și tocate), ½ cană de iaurt grecesc simplu, ¾ cană de lapte integral, ¼ cană frunze de mentă și o măsură de pudră proteică cu aromă de vanilie.

Energizant cu pepene roșu

170 de calorii

2 g proteine

42 g carbohidrați (3 g fibre)

1 g grăsimi

Fructele suculente îţi vor satisface nevoia de dulce, iar gustul înţepător dat de piperul cayenne te va face să savurezi băutura. Într-un blender, zdrobește 2 căni de pepene roșu tăiat cubuleţe, o cană de căpșuni congelate, înjumătăţite, o lingură de zeamă de lămâie și ⅛ linguriţă de piper cayenne.

Fructe de pădure

326 de calorii

14 g proteine

58 g carbohidrați (9 g fibre)

7 g grăsimi

Cerealele integrale, antioxidanţii și grăsimile oferă gomaj și hidratare pentru arterele sangvine. Amestecă 1 ½ cană mix de fructe de pădure congelate, o cană de lapte degresat, ¼ cană de fulgi de ovăz, o linguriţă de miere și o linguriţă unt de migdale.

Toate reţetele sunt pentru o porţie.

Articol preluat din ediția de iulie-august 2017.

SHARE

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here