Men’s Health – ediția septembrie 2018

0
2265

Nu rata ediția de septembrie a revistei Men’s Health, din 28 august la toate punctele de difuzare a presei!

Luna aceasta, vedeta de pe copertă este Andrei Stoica, luptătorul de la care vei învăța cât de importantă e mentalitatea de învingător și, beînțeles, cum să îți faci corp de kickboxer.

Antrenează-te cu cel mai bun! Concursul Men’s Health Romania’s Next Top Trainer s-a încheiat, iar câștigătorul Adrian Istine îți povestește parcursul lui până în vârful clasamentului.

Corp sculptat, cu metoda veche! Joe Dowdell, antrenorul de fitness al vedetelor, are nevoie de numai o lună să te aducă la forma fizică dorită și nu te va supune unor antrenamente HIIT de fițe.

Ține grăsimea la distanță! 13 metode inteligente de a-ți pune mediul înconjurător la dietă și de a te menține suplu, pe termen lung.

Puterea uimirii. Ce poate face pentru tine simplu gest de-a te mira și de ce-ar trebui să te lași impresionat mai ușor.

Pizza la grătar! Chiar când credeai că pizza a devenit un aliment plictisitor, îți dezvăluim câteva rețete care o vor readuce în topul listei.

Păcălește „făcătorul de văduve“! Cum poţi să îţi dai seama dacă eşti în calea infarctului şi cum să eviţi să îi devii victimă.

De ce nu vom renunța vreodată la denim. Fashion editorul nostru îți spune tot ce trebuie să știi despre piesele din denim și de ce o să le porți mult timp de-acum încolo.

Vâslește pentru mușchi mari! Am stat de vorbă cu membrii lotului național de kaiac-canoe și-am aflat cum se mențin în formă și ce-i ține motivați.

Sucurile îți măresc circumferința taliei. Iată cum poți să renunți pentru totdeauna la acest obicei periculos.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here