Men’s Health – ediția octombrie 2018

0
2131

Nu rata ediția de octombrie a revistei Men’s Health, din 25 septembrie la toate punctele de difuzare a presei!

Pe coperta ediției de octombrie îl vei regăsi pe Nick Leventis, antrenor și pilot și dependent de adrenalină, de la care vei învăța cum să te menții mereu în mișcare.

Body

Lecția ta de box. Corp și motivație de boxer, cu ajutorul cursului lui George Foreman al III-lea, un hibrid de forță/box/cardio.

Mușchi la orice vârstă. Crezi c-ai trecut de vârsta 6-pack-ului bine definit și a mușchilor mari? Te înșeli! Avem pentru tine un program care-ți va construi corpul perfect în patru săptămâni.

Antrenează-te cu Peter Berg! Află cum tracţiunile la bară şi meditația activă l-au ajutat pe regizorul noului thriller Mile 22 să îşi găsească scânteia creativă.

Mind

Preia controlul asupra telefonului. Noile setări de la Google şi Apple îţi pot reduce dependenţa de mediul digital.

Cum vei fi peste 10 ani? Creierul tău ar putea spune că tu, cel din viitor, vei fi un străin. Iată cum să îl cunoşti mai bine pe cel care vei deveni și cum să-ți pregătești succesul.

Fii mai inteligent decât pastilele care promit să te facă inteligent. Descoperă riscurile asociate nootropelor înainte să le dai o șansă.

Life

Care-i treaba cu BDSM-ul? Află cum să fii kinky în dormitor – de la o dominatoare.

Organizează o degustare de vinuri. O degustare de vinuri poate fi o ocazie bună pentru a aduce împreună câțiva prieteni, alături de care să descoperi lucruri noi și arome interesante. Iată cum.

Reportaje

Împrietenește-te cu Wade Young, cel mai tânăr câștigător Red Bull Romaniacs, cel dificil raliu hard-enduro din lume și află de la el cum a reușit să-și mențină performanța în top.

Puterea empatiei! Te ajută pe tine faptul că ești bun cu ceilalți? Mai mult decât crezi.

Protejează-ți rticulațiile! Genunchii, umerii, șoldurile și alte articulații trebuie să te țină o viață – ai grijă de ele.

Ghid de stil

A venit toamna și asta înseamnă că trebuie să faci schimbări în garderobă. Experții noștri în stil și grooming îți fac un îndreptar ca la carte despre cum să te-mbraci în acest sezon.

revista men's health octombrie 2018

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here