Men’s Health – ediția noiembrie 2017

0
850

Nu rata ediția de noiembrie a revistei Men’s Health, din 31 octombrie la toate punctele de difuzare a presei!

Ediția de noiembrie este dedicată competiției, prin urmare, vei găsi materiale care documentează acest subiect pe îndelete, vei afla poveștile unor competitori pasionați și vei învăța trucuri și informații utile pentru următoarele tale aventuri.

Pe copertă, Ryan Reynolds, cel mai amuzant supererou și unul dintre cei mai în formă actori de la Hollywood. Află totul despre antrenamentele lui și cum face să-i iasă glumele așa de bune.

 Sprintează! Află care sunt beneficiile alergărilor scurte și intense și de ce e bine să le integrezi în rutina ta de antrenamente.

Lucrează-ți tot corpul! Antrenamentul de 30 de zile inspirat din viața de închisoare te va ajuta să scapi de rutină.

Presa cu răsucire. Încearcă această mișcare unică pentru a-ți sculpta și întări mușchii abdominali.

Ustensilele de care ai nevoie în bucătărie. După 48 de ore de testări intense, am ales instrumentele în care merită să-ți investești banii.

Noile reguli de care trebuie să ții cont când îți faci o pizza. Nu e nevoie să renunți la pizza ca să fii sănătos. Trebuie doar să mănânci pizza adevărată. Află cum.

Combustibil pentru corp! Da, fibrele ajută digestia. Însă cercetătorii descoperă și mai multe superputeri pe care le are acest nutriment venerabil.

Dormi mai bine! Studiile recente confirmă cât de important e să ai un somn odihnitor. Urmează sfaturile noastre.

Ediția despre competiție – pe scurt

Mai sălbatic. Mai nebun. Mai rapid! Cam așa trebuie să fii ca să termini cu brio o aventură pe cărări nebătute de altcineva înaintea ta. Află ce sunt cursele FKT!

Mergi pe urmele competitorilor! Fie că e vorba de traversarea continentului pe bicicletă, de ultratriatloane sau de competiții arctice, găsești peste tot și câte un român printre participanți. Cunoaște-i pe patru dintre ei.

Bucuria tăietorului de lemne! Ce poți învăța despre tăierea lemnelor, eficiența în condiții de stres și evoluția masculinității, de la un tip al cărui skill principal e mânuirea toporului și a drujbei.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here