Men’s Health – ediția martie 2018

0
852
revista Men’s Health

Nu rata ediția de martie a revistei Men’s Health, din 27 februarie la toate punctele de difuzare a presei!

Pe coperta ediției de martie – Mark Wahlberg, unul dintre cei mai în formă bărbați de la Hollywood. Află-i secretele din sală, dar și pe cele de pe platourile de filmare.

Atinge-ți obiectivele rapid! Vrei să faci mai multe îndreptări, să atingi un record ori să participi la o cursă cu obstacole? Avem un program care te va ajuta să realizezi rapid ce îți propui.

Mușchi mari cu repetări lente. Mici schimbări în antrenamentele tale pot duce la rezultate importante. Descoperă antrenamentul în tempo.

Folosește tigaia pentru a-ți face cele mai delicoase plăcinte! Te învățăm noi cum.

Stilul tău de viață a fost dat peste cap? Nu te concentra pe detoxifiere. Ușurează-ți calea către obiceiuri sănătoase pe viață fără să înduri o altă cură cu sucuri fără gust.

Tine-ți cardurile sub control! Un cuplu care s-a luptat cu datoriile – și a reușit să le învingă – te ajută să-ți gestionezi veniturile și cheltuielile.

Oare s-a schimbat definiția infidelității? Am intervievat 2.400 de bărbați și femei și am întrebat terapeuții cum să reaprinzi flacăra relației.

CT – un test folosit în exces? O treime dintre tomografiile computerizate efectuate anual ar putea fi o pierdere de timp și de bani. Află dacă chiar ai nevoie de una.

Transformă-ți corpul – și viața – în 2 minute! 120 de secunde te despart de o greutate optimă, un corp definit și o viață fără stres.

Cunoaște-l pe Omul de Gheață! Wim Hof are abilitatea de a-și controla sistemul imunitar și de a elimina stresul folosindu-se de puterea minții. Și crede că te poate învăța și pe tine.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here