Men’s Health – ediția mai 2017

0
1265

Nu rata ediția de mai a revistei Men’s Health, din 25 aprilie la toate punctele de difuzare a presei!

În această ediție, îți dezvăluim planul de antrenament al lui Jason Statham. Ai tot ce-ți trebuie ca să-ți sculptezi un corp ca al lui. Află cum și treci la treabă.

Boxerul Mihai Nistor te învață cum să gândești ca un campion și îți demonstrează că nicio înfrângere nu e definitivă.

Inima este un organ extrem de sensibil care lucrează împreună cu creierul pentru producerea emoțiilor. Învață cum s-o asculți.

Ai făcut o pasiune pentru o tipă de la TV și crezi că te cam întreci cu gluma? Nu ești ciudat, ești doar un tip ca toți ceilalți. Iată ce cred experții despre tine.

Este suplimentul pe care obișnuiești să-l iei toxic? Am făcut o analiză amănunțită pe care ar trebui s-o citești cu atenție înainte să-ți reînnoiești stocul.

Numărul bărbaților infectați cu HPV a crescut cu 50% în ultimii 20 de ani. Află ce măsuri de protecție ar trebui să iei.

Majoritatea meselor tale sunt încropite în pauzele dintre joburi? Am întrebat experți în nutriție cum să menții o alimentație sănătoasă când stilul tău de viață nu te ajută.

Ești alergic? Citește asta. Nu ești alergic? Citește asta. Simptomele alergiilor se manifestă sub multe forme – chiar și unele de care nu știai. Îți prezentăm opt probleme care pot fi rezolvate ușor, cu remedii simple și adecvate.

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here