Men’s Health – ediția iunie 2018

0
1206
revista men s health

Nu rata ediția de iunie a revistei Men’s Health, din 31 mai la toate punctele de difuzare a presei!

Ediția de iunie Men’s Health cuprinde cam toate instrumentele de care ai nevoie – nutriție optimă și antrenamente care funcționează – pentru a fi în formă ideală vara aceasta.

Michael B Jordan, coperta acestei ediții și actorul pe care-l știi bine din Creed și din Black Panther, te învăță cum să ieși din zona de confort și să-ți fie bine – și cum să faci să arăți ca el.

Fă-ți mușchii de plajă! Partea a doua din programul nostru pe trei luni te aduce cu un pas mai aproape de sezonul fără cămașă.

Tu cât de mult poți sta în planșă? Te testăm și te ajutăm să-ți depășești recordul.

Fitness în aer liber. Pune masă musculară și arde grăsimea cu aceste combinații și sesiuni ingenioase în intervale.

Ridicătorii de medalii! Află poveștile a trei halterofili de top care te vor învăța tot ce trebuie să știi despre perseverență.

Secretele seducției. Ea este mai receptivă decât tine la stimulii sexuali, așa că încearcă o abordare multisenzorială a corpului ei, în dormitor. Te învățăm, pas cu pas, ce e de făcut.

Energie 100%. Ai un program încărcat și nu prea poți dormi cele 8 ore regulamentare? Ghidul nostru pentru o zi te va menține energic toată ziua.

Cele mai bune alimente împotriva diabetului. Învinge acest potențial ucigaș cu muniție din supermarket.

Schimbă meniul! Gata cu burgerii și cârnații! Anul acesta, pune fructele de mare pe grătar: pește, crabi, creveți și caracatiță. Ți-am făcut poftă? Avem și instrucțiunile.

Ce spui de un cocktail? Avem pentru tine câteva rețete de cocktailuri cu conținut scăzut în alcool care te feresc de calorii în exces, fără să le lipsească gustul divin.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here