Men’s Health – ediția iunie 2017

0
896

Nu rata ediția de iunie a revistei Men’s Health, din 30 mai la toate punctele de difuzare a presei!

Luna aceasta, BJ Gaddour, directorul de fitness Men’s Health, îți dezvăluie planurile lui de fitness și alimentar ca să-ți fie mai ușor ca niciodată să intri în formă și, de ce nu, să arăți ca el în cel mai scurt timp.

Pentru că, începând cu această ediție, avem un nou layout, inaugurăm și câteva rubrici noi, gândite special pentru nevoile tale. În plus, de acum, în fiecare număr, vom alege un subiect pe care îl vom dezbate amănunțit și care va da și numele ediției – luna aceasta, vorbim despre forță, în toate varietățile ei, cu exemple, antrenamente și ponturi numai bune de pus în practică.

Odată cu aceste schimbări, începem și seria #ExperientaMH – te trimitem să experimentezi tot felul de situații care te vor face să-ți depășești limitele, iar apoi, într-un materiale pe care-l publicăm în revistă și pe site, te încurajăm să ne povestești despre ele. Prima #ExperientaMH, detaliată în această ediție, este a colaboratorului nostru Șerban Damian, care a alergat la Maratonul de la Viena și s-a întors cu o medalie de care e mândru.

Poți scăpa de anxietate folosind droguri recreaționale? Află dintr-un raport special care ia la bani mărunți substanțele care promit asta.

Ghidul echipamentelor de fitness 2017. Cei mai buni pantofi, ochelari, tricouri, aplicații, ceasuri și altele – testate de editorii Men’s Health.

Cum stai cu voința? Testeaz-o și îmbunătățește-o, fiindcă motivația este la fel de importantă ca dieta sau planul tău de antrenament.

Sculptează-ți corpul fără să te miști. Exercițiile izometrice ar putea fi exact ce ai nevoie. Iată ce trebuie să faci.

Ediția despre forță – pe scurt

  • Află secretele de fitness ale trupelor speciale americane.
  • Obține putere 100%, cu unul dintre cei mai puternici bărbați din lume. (P.S. Îl știi din Game of Thrones.)
  • Învață să lupți din poveștile impresionante a șase bărbați puternici.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here