Men’s Health – ediția iulie-august 2018

0
1732
revista men's health

Nu rata ediția de iulie-august a revistei Men’s Health, din 26 iunie la toate punctele de difuzare a presei!

Așa cum te-am obișnuit, în lunile iulie și august, găsești la chioșcuri o revistă compactă, plină de informații și tipsuri care te vor ajuta să ajungi la forma dorită vara aceasta și să susții un stil de viață mai sănătos ca oricând.

Fă-ți corp de plajă! Abdomen plat și trunchi sculptat, cu ajutorul planului nostru care te ajută să le obții în patru săptămâni.

Sex mai bun în vacanță. Un cuplu îți dă sfaturi despre cum ar trebui să decurgă o călătorie cu partenera ta și îți dezvăluie câteva destinații unde puteți resuscita relația.

Sporturi de apă. Află cum te menții în formă fără să mergi la sală, antrenându-te și distrându-te în vacanță, cu un singur „instrument“ – apa.

Arde grăsimea pe șosea! Bicicleta e prietena ta sezonul acesta. Care sunt cărările pe care ar trebui să le bătătorești dacă ești pasionat de ciclism și cum să te antrenezi ca să-ți crești performanța.

Pauza de masă. Prepară-ți singur și rapid cele mai gustoase și sănătoase sandvișuri. Îți dăm noi rețetele.

Fă-ți bagajul cu stil! Fashion editorul nostru te învață cum și, mai ales, ce piese să iei cu tine în vacanță ca să-ți compui cele mai cool outfituri.

Relaxează-te! Evită aceste 7 cauze ale sindromului epuizării profesionale și păstrează-ți locul de muncă – și sănătatea.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here