Men’s Health – ediția iulie-august 2017

0
1153

Nu rata ediția de iulie-august a revistei Men’s Health, din 29 iunie la toate punctele de difuzare a presei!

Pentru că e număr dublu, am strâns informații cât pentru două reviste, să te însoțească tot sezonul. Ediția aceasta este despre aventură, așa că îți propunem să adaugi și ceva adrenalină în albumul de experiențe adunate peste vară.

Antrenează-te oriunde. Ieși din sală și treci la rutina de sezon, cu echipament minimalist și exerciții eficiente, care pot fi efectuată în camera de hotel, pe plajă sau în parc.

Transpiră mai puțin. O analiză amănunțită și câteva trucuri care te vor ajuta să porți doar un tricou toată ziua.

Fii pe fază în vacanță. Te pândesc câteva pericole pe care poți să le eviți dacă te pregătești cum se cuvine.

Fă-ți cele mai bune shake-uri! E sezonul alimentelor proaspete și ar fi cazul să profiți de el. Consultă rețetele noastre și dă o fugă până la piață.

A trecut prea mult timp de la ultima partidă? Iată opt experiențe rapide, de vară, pe care ea și le dorește.

Nu uita de #ExperiantaMH. Poți câștigă o invitație dublă la Electric Castle 2017 și un Dream Tent în Campingul festivalului. Ai timp să te înscrii până pe 9 iulie. Află mai multe detalii pe menshealth.ro/experienta-mh

Ediția despre aventură – pe scurt

  • Depășește-ți limitele! Experți ai eventurii te învață cum să ai parte de mai multă adrenalină vara asta. Pregătește-te să faci lucruri pe care le credeai imposibile!
  • Intră în culisele celei mai intense competiții din Scandinavia. Într-o zonă sălbatică din Suedia, se ține cea mai de temut cursă, care aduce laolaltă entuziaști dornici de aventură din toată lumea.
  • Lumea întreagă este sala ta de sport! Ridică bolovani, aleargă pe poteci, fă burpees pe plajă.
  • Învață să-ți accesezi rezervele de energie. Noua psihologie a performanței de vârf îți explică cum să dai mai mult când simți că nu mai ai de unde.

men's health iulie-august 2017

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here