Men’s Health – ediția februarie 2018

0
912
men's health februarie 2018

Nu rata ediția de februarie a revistei Men’s Health, din 29 ianuarie la toate punctele de difuzare a presei!

Ca în fiecare an, ediția de februarie e rezervată câștigătorului competiției Men’s Health Cover Model, iar anul acesta ți-l prezentăm pe Adrian Savin, un hair stylist carismatic a cărui poveste o afli pe îndelete în revistă.

Reintră în formă și menține-ți corpul suplu jucându-te! Fitnessul nu trebuie să fie trist. Poți să ai un antrenament distractiv și să fii, totodată, în cea mai bună formă din viața ta. Află cum.

Cum să îți îmbunătățești prizele! Învață șapte tehnici noi pentru ca forța și rezistența să nu-ți alunece printre degete.

Cele mai bune antrenamente HIIT. Selectează și combină aceste șase mișcări ca să creezi sesiuni personalizate de la 9 la 15 minute, care îți vor clădi trupul mult visat.

Ouăle sunt o sursă nemaipomenită de proteine complete. Și chiar dacă până acum ai crezut că ouăle fierte sunt plictisitoare, îți vei schimba părerea. Spor la decojit!

Sexul n-o să mai fie niciodată la fel. După ce vei citi asta. Descoperirile recente ar putea îmbunătăți viața sexuală a partenerei tale – și, bineînțeles, pe a ta.

Ferește-te de germeni! Un intern curajos din redacția Men’s Health SUA a mers prin New York cu un detector de microbi. Iată descoperirile lui – valabile și în orașul tău.

Men’s Health Cover Model 2017. Află poveștile câștigătorilor și notează-ți sfaturile concurenților din această ediție.

Fă-ți bagajul ca un schior. Experții noștri îți recomandă echipamentul fără de care ei nu pot să taie virajele.

Vrei câteva motive în plus să te bucuri că ești bărbat? Avem chiar mai multe de atât din mai toate categoriile care te interesează, de la sport la parenting via tehnologie și sănătate.

men's health februarie 2018

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here