Men’s Health – ediția decembrie-ianuarie 2017/2018

0
1080

Nu rata ediția de decembrie-ianuarie a revistei Men’s Health, din 28 noiembrie la toate punctele de difuzare a presei!

Ediția de iarnă îl are pe copertă pe actorul principal din serialul Umbre, Șerban Pavlu, care ne-a povestit despre relația lui cu sportul și cum s-a pregătit pentru sezonul al doilea al seriei.

Fă-ți corp ca ai lui Stallone! Ia-ți o bandană și urmează îndeaproape planul lui Rambo pentru mușchi mari.

Scapă de grăsime rapid! Intră în formă cu o rutină de doar 11 minute, fie că ești în vacanță ori n-ai foarte mult timp la dispoziție pentru antrenamente.

Poartă-te frumos la sală! Nimeni nu-l suportă pe tipul care se comportă în sala de fitness de parcă ar fi la el acasă. Respectă aceste reguli de bună purtare în timp ce-ți lucrezi bicepșii.

Adventure. Un grup de temerari montaniarzi își forțează limitele corporale și mentale în căutarea unor senzații extreme. Află de la ei cum își mențin echilibrul la înălțime.

Ce gătești de sărbători? Noi îți propunem câteva rețete delicioase pe care le poți da gata cu un singur instrument – tigaia.

5 alimente anticancer. Data viitoare când mergi la cumpărături, ține cont de aceste arme de luptă pentru sănătate.

Fii optimist! Da, știm, nu e așa simplu precum pare, dar ți-am pregătit un material care te învață cum să reușești.

Respectă dress code-ul! Urmează multe party-uri la care trebuie să ajungi în perioada aceasta? Învață cum să te-mbraci corespunzător.

Mic îndrumar de cadouri de grooming! Fii tipul acela care face cadouri cool. Ți-am făcut noi lista de cumpărături.

Ediția despre social media – pe scurt

Mușchii în era Instagram-ului. Ce-ar trebui să-nveți de la tipii musculoși de pe Instagram și cum îți influențează ei forma fizică.

sign out! De ce ai nevoie să iei o pauză de la rețelele sociale și, în general, de la mediul online și cu ce te ajută astfel de cure de detoxifiere digitală.

Deschifrează-ți ADN-ul! Învață ce întrebări trebuie să pui când ești la medic și cum te ajută croudsourcingul să-ți rezolvi problemele de sănătate.

men's health decembrie ianuarie

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here