Men’s Health – ediția de septembrie 2016

0
2270

Am stat de vorbă cu trei dintre câștigătorii competiției Cover Model 2015 și am aflat care sunt exercițiile care i-au ajutat să atragă atenția juraților. Bonus: fiecare dintre ei ți-a pregătit un plan de antrenament care să te aducă în formă maximă la concursul de anul acesta. Află detalii despre înscriere (începe pe 29 august) și pregătește-te să fii tu pe coperta Men’s Health. 

Informații suplimentare, aici.

Gătește o dată, mănâncă o săptămână. Mâncăruri variate și delicioase cu minimum de efort – noi îți prezentăm meniurile pentru următoarele șapte zile, tu alegi ziua în care vrei să le prepari.

11 terapii din viitor, pe care le ai la îndemână acum. Aceste noi metode te vor ajuta să fii sănătos cât mai mult timp.

Experta noastră în sex, Denisa Niță, a stat de vorbă cu șase femei care și-au îndeplinit cele mai ascunse fantezii sexuale. Știm, deja ești pe la jumătatea articolului. Continuă. Ia notițe.

Te-ai gândit vreodată cum ar fi viața ta dacă ai avea în dormitor un robot sexual? Un tip care se trezește zilnic lângă o astfel de „jucărie“ îți dezvăluie cam tot ce-ar trebui să știi despre asta.

Pentru că auzi tot mai des de boala Lyme, ți-am pregătit un mic ghid de supraviețuire în caz că vreo căpușă ți-a pus gând rău.

Ți-ar plăcea să ai un doctor la îndemână mereu? Am găsit cele mai bune aplicații gata oricând să joace rolul medicului tău de familie.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here