Men’s Health – editia de septembrie 2015

0
364

Pe copertă îl vei regăsi pe Alex Găvan, alpinistul român care a urcat până acum șase vârfuri de peste 8.000 de metri, fără oxigen suplimentar și fără porteri de altitudine. Ține speech-uri motivaționale, e implicat în proiectul de înființare al Parcului Natural Văcărești și de ceva vreme a încheiat campania de strângere de fonduri pentru nepalezii afectați de cutremurul din aprilie. Luna aceasta am stat de vorbă cu el. Mai mult, ne-a lăsat să-l fotografiem pe cele mai înalte construcții din București. Răsfoiește revista ca să vezi ce-a ieșit și ca să-i afli povestea.

Start! Au început înscrierile la concurul pe care îl așteptai. După ce-ai muncit din greu ca să arăți ca tipii de pe copertele Men’s Health, e timpul să ai și tu coperta ta. Înscrie-te la concursul Cover Model 2015 și arată-le tuturor 6-packul pe care l-ai sculptat cu atâta conștiinciozitate.

Definește-ți musculatura în patru săptămâni. Urmează planul pe care ți l-am pregătit în acest număr ca să te apropii cât mai curând de formele mult dorite.

Folosind produsele potrivite, poți întineri. Află care sunt acestea din materialul de grooming și folosește-le cu încredere.

Vrei să ai un salariu mai mare? Încearcă să îți schimbi atitudinea la birou. Înspiră-te din experimentul făcut de colegul nostru de la Men’s Health UK și pregătește-te să-ți inaugurezi noul birou.

Novak Djokovic e poate cel mai în formă sportiv din lume. Află care sunt secretele lui de fitness și cum a reușit să-i surclaseze pe celebrii săi adversari, Rafael Nadal și Roger Federer.

Pastilele antidepresive îți pot afecta viața sexuală. Știai asta? Dacă nu, ți-am pregătit un material care te va ajuta să înțelegi mai bine efectele secundare pe care aceste pastile le pot avea asupra libidoului tău.

Și pentru că ne apropiem de momentul în care borcanele vor ocupa ceva spațiu în bucătăriile noastre, ne-am gândit să îți propunem și câteva rețete despre ce-ar trebui să conțină. Vei aprecia asta dacă îți place să gătești sau dacă ești gurmand. Dacă nu, arată-i rețetele iubitei tale – ea va ști exact ce trebuie să facă.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here