Men’s Health – ediția de noiembrie 2015

0
317

Mark Wahlberg, unul dintre cei mai polivalenți actori de la Hollywood, îți stă la dispoziție în această ediție. Află cum se antrenează și care a fost parcursul lui de la Good Vibrations până la Entourage.

Men’s Health își dorește ca în fiecare ediție să te scoată din zona de confort. Aceptă #ProvocareaMH din această lună și testează-ți limitele, iar apoi arată-ne tuturor de ce ești capabil. Alege una dintre provocări și urmărește instrucțiunile.

Vrei să-ți diversifici meniul și nu știi de unde să începi? Laptele alternativ ar putea fi o soluție. Nucile, soia, orezul și cânepa sunt acum disponibile sub formă de băuturi. Dar înainte să le treci pe lista de cumpărături, citește ce calități nutriționale au și dacă merită să le integrezi în dieta ta.

Tot în acest număr, Mihai Baractaru, primul român triatlonist care a ajuns pe insula americană, în octombrie 2015, îți spune cum s-a pregătit pentru cea mai grea competiție Ironman din lume.

Să-ți găsești perechea perfectă înseamnă să pierzi timp și să depui efort. Simplifică! Urmează sfaturile stilistului nostru ca să știi exact ce ar trebui să cauți și cu ce-ai putea să combini denimul.

Este nivelul scăzut de testosteron o boală, o etapă a procesului de îmbătrânire, o scuză pentru a vinde medicamente ori toate la un loc? A venit vremea să te lămurești.

Pe măsură ce atleții devin tot mai în formă, mai rapizi, mai puternici, Men’s Health se întreabă: care este limita potențialului uman? Până când se mai pot depăși recorduri? Află la ce concluzie am ajuns.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here