Men’s Health – ediția de noiembrie

28 octombrie 2014

Cum să faci bani mai mulți, mușchi mai mari și sendvișuri mai bune – acestea sunt doar trei dintre miile de lucruri utile pe care le vei afla din noua ediție Men’s Health. Bonus: îți facem cunoștință cu finaliștii Cover Model 2014.

Cover 1 MHRO Noiembrie 2014

Testează antrenamentul care îți lucrează fiecare mușchi și te pregătește pentru cele mai solicitante competiții sportive (în caz că ai astfel de planuri).

Concursul Cover Model din acest an a adunat peste 80 de participanți cu personalități și pasiuni diferite, dar cu un scop comun: să apară pe coperta Men’s Health. Fă cunoștință cu finaliștii și susține-ți favoritul.

Michael Koch, CEO-ul american care vrea să transforme România într-un Silicon Valley, îți povestește cum te ajută sportul să faci performanță în afaceri.

Știi ce blugi ți se potrivesc cel mai bine? Slim? Sau poate totuși drepți? Relaxează-te. Îți spunem noi. Ai un ghid complet din care să afli cum să-ți alegi jeanșii perfecți.

Gata cu shaorma şi cu merdenelele. Ți-am pregătit 25 de sandvişuri care îți vor „trezi“ papilele gustative.

Uită de bătălia dintre sexe. Îți explicăm care-i treaba cu noile reguli ale feminismului, astfel încât cuvântul care începe cu F să simbolizeze doar fantezii fără perdea.

Păstrarea unui secret pentru totdeauna îţi poate scurta viaţa. Aşa că nu-l mai ţine doar pentru tine – deschide-ţi inima ca să-ţi îmbunătăţeşti starea de sănătate şi psihicul.

 

 Categorii: Finaliști

ComentariiAboneaza-te la newsletter-ul Men's Health!


Noutăți