Men’s Health – ediția de noiembrie

0
424

Testează antrenamentul care îți lucrează fiecare mușchi și te pregătește pentru cele mai solicitante competiții sportive (în caz că ai astfel de planuri).

Concursul Cover Model din acest an a adunat peste 80 de participanți cu personalități și pasiuni diferite, dar cu un scop comun: să apară pe coperta Men’s Health. Fă cunoștință cu finaliștii și susține-ți favoritul.

Michael Koch, CEO-ul american care vrea să transforme România într-un Silicon Valley, îți povestește cum te ajută sportul să faci performanță în afaceri.

Știi ce blugi ți se potrivesc cel mai bine? Slim? Sau poate totuși drepți? Relaxează-te. Îți spunem noi. Ai un ghid complet din care să afli cum să-ți alegi jeanșii perfecți.

Gata cu shaorma şi cu merdenelele. Ți-am pregătit 25 de sandvişuri care îți vor „trezi“ papilele gustative.

Uită de bătălia dintre sexe. Îți explicăm care-i treaba cu noile reguli ale feminismului, astfel încât cuvântul care începe cu F să simbolizeze doar fantezii fără perdea.

Păstrarea unui secret pentru totdeauna îţi poate scurta viaţa. Aşa că nu-l mai ţine doar pentru tine – deschide-ţi inima ca să-ţi îmbunătăţeşti starea de sănătate şi psihicul.

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here