Men’s Health – ediția de martie 2017

0
984

Luna aceasta, îți prezentăm rutina de antrenament a lui Vin Diesel și secretul din spatele mușchilor săi. Bonus: câteva povești, pe care nu le știai, de la filmări și din viața personală, spuse chiar de el.

Vrei să arăți mai tânăr și să fii sănătos tun? Respectă planul nostru și culege roadele începând de azi.

Cât de obosit este ficatul tău? Milioane de bărbați au probleme hepatice ascunse. Urmează sfaturile noastre și menține-ți ficatul sănătos.

Află care sunt alimentele pe care le recomandă doctorii, ca să-i vizitezi din ce în ce mai rar.

Ia-ți micul dejun în bol. Patru feluri de mâncare pentru care merită să te trezești dimineața devreme: rețete de o porție, cu cereale, bogate în fibre și bune pentru sănătatea inimii tale.

Crossfit-ul te face mai puternic. Trei tipi care au deschis recent un box te învață despre reguli, conduită și-ți dau teme pentru acasă – un antrenament complet pentru toate grupele de mușchi importante.

Încă te bântuie amintirea ei, deși v-ați despărțit în paleolitic? E clar că n-a fost ce trebuie. Te învățăm noi cum să treci peste.

Ieși din iarnă cu fața curată. Experții noștri în grooming te-nvață tehnici, îți dezvăluie secretele și produsele perfecte pentru tipul tău de ten.

Noul sezon stă să-nceapă, așa că a venit momentul să-ți dăm câteva idei despre cum să te îmbraci atunci când renunți la hainele voluminoase.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here