Men’s Health – Ediția de martie 2016

0
364

Pe copertă, Benny Adegbuyi, unul dintre cei mai buni luptători de kickboxing din lume. Află cum se antrenează și care sunt secretele din spatele victoriilor sale prin KO.

Luna aceasta îți propunem să-l cunoști mai bine și pe George Vintilă, de data aceasta prin prisma sporturilor pe care le practică. Și crede-ne că nu-s puține și nici ușor de ținut sub control.

Ce părere ai despre yoga? Te-ai gândit imediat la un grup de tipe care salută soarele, nu-i așa? Poate ar trebui să reconsideri ideea. Doug Kiesewetter, luptător în Forțele Speciale ale Armatei Americane, și-a îmbunătățit viața pe toate planurile datorită ei. Descoperă ce poate face pentru tine.

Sculptează-ți întregul corp în 21 de zile! Un geniu în nutriție și un maestru în mușchi și-au unit forțele pentru a crea un program de transformare a întregului corp. Tu trebuie doar să alegi cele mai potrivite combinații de ardere a grăsimii și de creștere a masei musculare.

Și pentru că a venit primăvara, Matthew Griffiths, antrenor personal din Marea Britanie – îl vei putea întâlni la a 6-a Convenție Internațională de Fitness, organizată de Fitness Scandinavia School, care va avea loc pe 19 și 20 martie –, îți arată ce exerciții poți face în aer liber pentru a mai schimba rutina din sala de fitness. Urmărește planul lui și antrenează-te la fel de eficient și afară.

Vrei să scapi de stres și îți dă târcoale ideea de-a vizita un psiholog? Găsești în revistă un mic ghid care te ajută să-ți dai seama dacă ai nevoie de un terapeut și când e momentul să apelezi la serviciile lui.

Prepară-ți mâncarea în 15 minute! Dacă vrei să mănânci sănătos, să slăbești și să-ți placă ce mănânci, trebuie să gătești. Este ușor și rapid! Ia cinci ustensile, stăpânește patru aptitudini de bază și dezlănțuie o arome fără limite.

Patru garnituri perfecte. Friptura ta de curcan are nevoie de un adaos pe măsură. Află care sunt cele patru garnituri care te vor face să aștepți cu nerăbdare ora prânzului.

Cucerește-o și descoperă alături de ea calea către adevărata satisfacție. Pentru a încinge atmosfera în dormitor, ai nevoie și de cuvinte, și de fapte. Înainte de a stinge lumina, citește și aplică sfaturile noastre.

Bonus: Odată cu revista, primești și The Ultimate Amateur Sports Guide – un ghid dedicat sportivilor amatori, realizat în colaborare cu revista Cosmopolitan, în care tu și partenera ta veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a avea un an activ, fie că sunteți pasionați de cursele de alergare, fitness, înot sau ciclism.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here