Men’s Health – Ediția de iunie 2016

0
459

Tot în sprijinul 6-pack-ului tău vine și Jan Marvan, creatorul GUN‑eX, care a vizitat România în mai, motiv bun pentru noi să ți-l prezentăm și pentru el să te provoace să transpiri mai mult.

De asemenea, avem un raport special despre HGH, hormonul uman de creștere, și despre controversele care-l înconjoară. Nu e tocmai bun pentru mușchi, dar poate fi util pentru cei care au suferit accidente.

Valeriu Guțu, tipul de pe coperta noastră de anul trecut din octombrie, a venit din nou în România, iar noi l-am pozat pentru pictorialul de fashion din care vei afla care sunt trendurile verii și cum ar trebui să le mixezi.

Învață să-ți prepari singur proteinele – la blender. Îți dăm câteva rețete rapide. Încearcă-le doar dacă vrei să fii mai în formă ca oricând.

Intră în culisele UFC, sportul de contact care a luat locul K-1 în inima iubitorilor acestui gen, și află de ce vom auzi din ce în ce mai mult de promoția aceasta.

Te-ai întrebat vreodată de ce înșală femeile? Și noi. Am găsit cinci motive pe care ar fi bine să le citești dacă vrei să-ți vezi liniștit mai departe de treburile tale.

Burt ­Reynolds, supervedeta filmelor de acțiune din anii ’80, îți povestește picanterii din viața lui amoroasă și, mai ales, ce conțineau scrisorile dubioase pe care le primea de la fane.

Și fiindcă s-a vorbit atât de mult de infecțiile nosocomiale și, cel mai probabil, toată lumea e îngrozită de ideea că ar putea ajunge într-un spital românesc, ți-am pregătit un material despre ucigașii nevăzuți care bântuie acum spitalele și despre ce poți face pentru a te feri de ei.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here