Men’s Health – editia de iunie 2015

0
409

Ediția de iunie a revistei Men’s Health îți dezvăluie planul de antrenament care l-a ajutat pe Jorge, vedeta de pe copertă, să fie în formă maximă în doar trei luni și secretele care te vor ajuta să-ți pregătești corpul pentru plajă.

Cei opt finaliști ai concursului Dă jos burta! au început cursa împotriva kilogramelor în plus. Urmărește-le traseul și inspiră-te din progresele lor.

Revizuiește-ți alimentația. Ia-ți adio de la mâncarea nesănătoasă și începe să mănâci preparate care nu conțin substanțe chimice. Ai nu unul, ci două materiale despre cum să adopți un stil de viață sănătos.

Treci prin 30 de minute de infern, testează-ți rezistența exersând după un circuit de antrenamente intense și-ți vei lucra fiecare mușchi din corp.

Dacă ai curaj, putere, rezistență și duci la bun sfârșit orice sarcină, înseamnă că ai caracter. Citește mai multe despre această calitate ca să știi cum s-o identifici în jurul tău și să te bazezi pe ea atunci când ai nevoie.

Învață de la Principele Nicolae cum să faci rafting în Africa și ciclism în România și urmărește-i poveștile de pe traseul ciclist Cărțile copilăriei pe bicicletă.

Antreneazăți mușchii în bucătărie, în timp ce gătești. Dacă vrei să-ți supui corpul unor schimbări surprinzătoare, trebuie să-ți gătești propria mâncare. Intră în bucătărie și apucă-te de treabă, dar mai întâi citește materialul de la pagina 94 ca să știi ce ai de făcut.

Ți-am mai pregătit și 20 de sfaturi care îți vor transforma zilele mohorate în unele memorabile și care te vor învăța cum să-ți crești nivelul de fericire.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here