Men’s Health – ediția de iulie-august 2016

0
639

Am stat de vorbă cu 17 sportivi români calificați la Rio 2016 și le-am cerut câteva sfaturi și trucuri care te vor ajuta să-ți redefinești antrenamentul, mușchii și modul de viață. Antrenează-te și tu cu ei!

Știi deja despre vikingi că erau niște barbari, dar ce nu știi e cum se mențineau în formă. Află totul despre antrenamentele lor și îmbunătățește-ți forța, rezistența și viteza în patru săptămâni.

Fie că ai ales să-ți petreci zilele libere în oraș ori la mare, avem câteva ponturi-cheie pentru garderoba ta din acest sezon. În plus, află care sunt cele mai hot parfumuri și cum să le alegi.

E vremea salatelor fresh. Cu doar câteva ingrediente, poți prepara o salată delicioasă și sățioasă. Iată câteva rețete rapide care te vor scoate instantaneu din ghearele foamei.

Te pregătești de festival? Am făcut rost de cele mai importante detalii pe care trebuie să le știi înainte să începi să-ți faci bagajul. Mai mult, o să afli și care sunt regulile interne de care trebuie să ții cont ca să faci experiența asta de neuitat.

Îți dezvăluim cinci alimente pe care ar trebui să le eviți. Scoate-le din alimentație dacă vrei să rămâi suplu.

În timp ce pentru tine a început vacanța, pentru cei opt finaliști ai competiției Dă jos burta! 2016 a început o lună grea, în care își vor pune la încercare voința și rezistența. Urmărește-le parcursul și inspiră-te din evoluția lor. 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here