Men’s Health – editia de iulie 2015

0
277

Ediția de iulie a revistei Men’s Health vine cu noutăți și sfaturi care te vor ajuta să fii în formă maximă în această vară.

Dwayne Johnson, vedeta de pe coperta acestui număr, te învață cum să faci față oricărei provocări și cum să-ți îndeplinești obiectivele. Caută hashtag-urile lui motivaționale și lasă-te cuprins de lumea lui The Rock, în care nu ai altă variantă decât să devii mai bun.

Concursul Dă jos burta! s-a încheiat. Află cum s-a schimbat stilul de viață al concurenților, câte kilograme au reușit să slăbească și care sunt câștigătorii. Inspiră-te din evoluția lor!

Găsește-ți echilibrul. Așa cum a făcut-o Zoli Toth, care a găsit armonia perfectă între sport și muzică. De când joacă tenis de masă și se antrenează în sala de fitness se simte inspirat, are o rezistență mult mai mare la efort și un chef nebun de proiecte noi.

Fă-ți 6-pack de invidiat! Arde grăsimea și pune masă musculară pe care s-o etalezi cu mândrie – cu un antrenament de doar 30 de minute pe zi. Vezi cum la pagina 34.

Transformă-ți fanteziile în realitate. Citește materialul de la pagina 60 și află cum poți să-ți trăiești visele erotice și cum să le descoperi pe ale partenerei tale.

Învață să-ți prepari singur cei mai gustoși burgeri cu carne de vită, să coci puiul perfect și să gătești singur cel mai bun cotlet din lume. Găsești un ghid complet despre proteine la pagina 91.

Și pentru că vara asta trebuie să fie memorabilă, află care sunt aventurile pe care n-ar trebui să le ratezi și cum să-ți planifici eficient călătoriile. Iar dacă îți dorești o vacanță cu un plus de adrenalină, urmează exemplul băieților de la pagina 84.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here