Men’s Health – ediția de februarie 2017

0
930

Ca în fiecare an, în februarie, îl avem pe copertă pe câștigătorul competiției Men’s Health Cover Model – de data aceasta, Daniel Chiriță, fost fotbalist profesionist și antrenor la Naționala Artiștilor. Află cum a reușit să ne convingă că merită titlul și cunoaște-i mai bine pe finaliști.

Tot în această ediție ai acces în culisele galei nostre de sfârșit de an, Men’s Health Men of the Year, în care am tras linie și i-am scos în față pe bărbații care au avut ceva de spus în anul 2016.

Vrei să știi care e secretul nr. 1 al mușchilor? E simplu și l-ai dus atâta timp în spate fără să știi cum să-l folosești ca avantaj.

Înainte de a pierde cinci, 10 ori 20 de kilograme, trebuie să scapi de primul. Acțiunile mici pot duce la schimbări majore. Noi te învățăm cum. Și repede.

Iată care e noua formulă de alimente-minune. Combină ingredientele potrivite și mesele tale vor fi mai hrănitoare și mai delicioase. Încearcă aceste combinații inteligente.

Ți-ai propus ca anul acesta să fii mai chibzuit, ba, mai mult, să scapi de datorii? Noi îți recomandăm un plan complet care o să-ți asigure un somn mai liniștit.

Crezi că ai fost diagnosticat corect? Cum faci să te asiguri că primești tratamentul corect și de ce e importantă o a doua opinie.

Mintea ta vs mintea ei. În caz că n-ai observat, mintea ei funcționează altfel decât a ta. Iată cum să le aduci la un numitor comun.

Moda anilor ’90 s-a întors. Îți mai aduci aminte de treningul pe care-l purtai când ieșeai sâmbătă seara în discotecă? Îl mai ai? Poartă-l. La începutul anilor ’90 erai la grădiniță? Stilistul nostru te învață ce elemente să preiei și ce să eviți din acea perioadă și cum să le integrezi în garderoba ta.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here