Men’s Health – ediția de februarie 2017

0
676

Ca în fiecare an, în februarie, îl avem pe copertă pe câștigătorul competiției Men’s Health Cover Model – de data aceasta, Daniel Chiriță, fost fotbalist profesionist și antrenor la Naționala Artiștilor. Află cum a reușit să ne convingă că merită titlul și cunoaște-i mai bine pe finaliști.

Tot în această ediție ai acces în culisele galei nostre de sfârșit de an, Men’s Health Men of the Year, în care am tras linie și i-am scos în față pe bărbații care au avut ceva de spus în anul 2016.

Vrei să știi care e secretul nr. 1 al mușchilor? E simplu și l-ai dus atâta timp în spate fără să știi cum să-l folosești ca avantaj.

Înainte de a pierde cinci, 10 ori 20 de kilograme, trebuie să scapi de primul. Acțiunile mici pot duce la schimbări majore. Noi te învățăm cum. Și repede.

Iată care e noua formulă de alimente-minune. Combină ingredientele potrivite și mesele tale vor fi mai hrănitoare și mai delicioase. Încearcă aceste combinații inteligente.

Ți-ai propus ca anul acesta să fii mai chibzuit, ba, mai mult, să scapi de datorii? Noi îți recomandăm un plan complet care o să-ți asigure un somn mai liniștit.

Crezi că ai fost diagnosticat corect? Cum faci să te asiguri că primești tratamentul corect și de ce e importantă o a doua opinie.

Mintea ta vs mintea ei. În caz că n-ai observat, mintea ei funcționează altfel decât a ta. Iată cum să le aduci la un numitor comun.

Moda anilor ’90 s-a întors. Îți mai aduci aminte de treningul pe care-l purtai când ieșeai sâmbătă seara în discotecă? Îl mai ai? Poartă-l. La începutul anilor ’90 erai la grădiniță? Stilistul nostru te învață ce elemente să preiei și ce să eviți din acea perioadă și cum să le integrezi în garderoba ta.SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here