Men’s Health – editia de februarie 2016

0
1064

Așa cum te-am obișnuit, coperta ediției de februarie este rezervată câștigătorului concursului Cover Model. Așadar, anul acesta îți facem cunoștință cu Costin Ilinca, profesorul care s-a înscris în concurs în urma unui pariu pe care l-a pus cu studenții săi. Află-i povestea!

Și pentru că ne plac concursurile, începând cu 1 februarie, dăm startul unei competiții dedicate antrenorilor: Men’s Health Romania’s Next Top Trainer. Caută detaliile despre înscriere și condiții de participare în revistă sau pe site și inspiră-te din reușita lui Gideon Akande, câștigătorul de anul trecut al concursului organizat de Men’s Health SUA.

Ești încontinuu stresat? Procrastinezi?Poate ar trebui să începi să te stresezi și în legătură cu stresul. Consecințele grijilor de orice fel nu sunt dintre cele mai plăcute. Învață din ghidul nostru cum poți să învingi stresul și cum să-ți recapeți liniștea.

Am aflat la ce se gândește ea în timp ce faceți sex. Sună bine, nu-i așa? Am rugat 2.500 de femei să ne dezvăluie la ce se gândesc în timpul unei partide. Ia aminte, iar data viitoare o să știi exact ce trebuie (sau nu) să faci.

Plimbă greutatea! Există patru feluri de a tranporta greutățile pentru a-ți îmbunătăți performanța și forța zonei mediane. Află care sunt și pune mâna pe greutățile alea.

Iarna aduce zăpadă, lapoviță și… citrice proaspete! Poate nu erau pe lista ta de cumpărături, dar ar trebui să știi că acestea conţin trei ingrediente-cheie cu rol de protecţie – vitamina C, potasiu și fibre. Citește mai multe despre proprietățilele lor și adaugă-le pe listă. Zilnic.

Stai cocoșat? Uiți să folosești ața dentară zilnic? Nu-i nicio problemă. Avem pentru tine șase soluții rapide care te vor ajuta să-ți repari greșelile.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here