Men’s Health – ediția de decembrie 2016 – ianuarie 2017

0
801

Ferește-te de gripă! Nu vrei să te țină nimic departe de schiuri și de snowboard, așa că învață să fentezi simptomele care te-ar putea „bloca“ în casă.

Care-i treaba cu proteinele fără carne? În ultima vreme se tot vorbește despre acestea, iar producătorii de alimente promit o „revoluție a proteinelor non-animale“, precum pulberea de mazăre și făina de greier. Află dacă sunt bune pentru tine și unde se găsesc.

Ar trebui să te îngrijorezi? Umflături, pete, culori ciudate – corpul tău poate fi derutant. Ce simptome merită atenție?

Antrenează-te cu ea! De ce să trudești singur la sală când poți face din asta o activitate cu beneficii pe mai multe planuri? Încercați acest antrenament propus de un cuplu de antrenori de fitness și bucurați-vă împreună de rezultate.

Crezi că poți să și înveți ceva de la niște escorte? Noi îți demonstrăm că da. Ba chiar sfaturile lor îți pot salva căsnicia.

Evită accidentele în zona intimă. Organul tău preferat e expus unor pericolele pe care poți să le eviți. Află care sunt acestea și cum să-ți protejezi bărbăția.

Fii puternic pe viață! Acest plan bazat pe cinci noi reguli de fitness îți garantează sănătate de fier și corp de invidiat, fără antrenamente epuizante.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here