Men’s Health – editia de august 2015

0
598

Află cum se mențin în formă Antonia și Alex Velea, cum se relaxează și cum li s-a schimbat viața de când s-a născut fiul lor, Dominic.

Învață să abordezi și să cucerești orice femeie în funcție de pasiunile pe care le are. Șase tipe hot îți împărtășesc câteva trucuri care îți vor spori șansele să nu-ți petreci singur vara asta.

Fii regele grătarelor! Grillul din curtea ta poate face mai mult decât să frigă niște mici. Descoperă-i adevărata putere.

Ți-am pregătit și un mic ghid de supraviețuire la piscină și pe plajă – are legătură cu pielea ta și cu relaxarea de care te vei bucura în timpul liber după ce vei fi reținut toate acele soluții salvatoare.

Fă-te remarcat! Fie că-ți pregătești bagajul pentru o vacanță exotică sau aștepți cu nerăbdare următorul festival, în timp ce-ți savurezi berea cu prietenii pe teresa preferată, trebuie să știi care sunt piesele-cheie pentru ca stilul tău să te scoată din mulțime. Am identificat cele mai importante itemuri care ar trebui să se regăsească în garderoba ta.

Și pentru că hainele trebuie să stea bine pe tine, urmează planul de antrenament pe care ți-l propunem luna aceasta. Îți vei consolida rezistența și viteza, iar după 35 de zile de lucrat la intensitate maximă vei fi în cea mai bună formă posibilă.

Ia-ți porția de adrenalină de la Toma Coconea, Andrei Gligor și Andrei Roșu – trei aventurieri care își testează limitele în condiții extreme. Urmărește îndeaproape evoluțiile lor în cele mai recente competiții la care au participat.

Poate nu te gândeai că ardeii iuți îți pot salva viața, nu-i așa? Află că sunt folosiți în medicină și pot „da foc“ durerii, obezității, depresiei, diabetului și cancerului. Citește povestea unui tip care îți poate confirma asta.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here