Men’s Health – ediția de aprilie 2017

0
1327

Pe copertă, Randi, cântărețul care te va învăța cum să-ți lucrezi tot corpul și cum să-ți faci timp pentru sport. În plus, vei afla rutina lui de exerciții și ce mânâncă pentru a se menține în formă.

Scapă de kilogramele în plus, ajutându-te de gastrofizică. O singură masă poate schimba tot ce crezi că știi despre mâncare – și despre mâncatul în exces.

Înoată. Pedalează. Aleargă. Da, te învățăm cum să fii mai bun la triatlon și cum să termini cursa în timp record.

Carnea roșie e tot ce-ți trebuie. Iată de ce-ar trebui să nu mai asculți zvonurile despre carnea de vită și să aprinzi grătarul.

Întărește-ți zona mediană. Respectă opt principii de bază și, la sfârșitul fiecărui antrenament, adaugă aceste exerciții create special pentru a-ți fortifica abdomentul.

Trăim în epoca de aur a sexului? Ne-am unit forțele cu Women’s Health și am intervievat mii de bărbați și femei despre viețile lor sexuale ca să aflăm cum stă treaba.

Mitul superalimentelor – dezvăluit. Nu te lăsa impresionat de produsele care promit beneficii prea multe ca să fie adevărate.

Vrei să ieși zâmbind din spital? Află care sunt greșelile pe care ar trebui să le eviți pentru a fi diagnosticat corect.

Echipează-te de primăvară. Experții noștri în grooming și styling de învață cum să-ți alegi piesele pentru acest sezon și cum să arăți mai bine ca niciodată.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here