Men’s Health – ediția aprilie 2018

0
796
revista Men’s Health

Nu rata ediția de aprilie a revistei Men’s Health, din 29 martie la toate punctele de difuzare a presei!

Pe copertă – Florin Vlaicu, cel mai bun jucător de rugby din istoria României. Învață de la el cum să-ți păstrezi voința și cum să faci performanță în orice sport.

Fii invincibil! Antrenează-ți corpul să facă față oricărei provocări. Avem un plan intens de două săptămâni, organizat pe zile, cu exerciții ultraeficiente.

Respiră corect! Mai mulți mușchi, rezistență sporită și recuperare accelerată. Le poți obține la fel de ușor precum respiri – odată ce înveți cum.

Învață noile tactici din fitness. Un membru al trupelor militare de elită îți oferă instrumentele necesare pentru a-ți pregăti corpul pentru ceva mai mult decât ridicarea greutăților.

Lucrează-ți și picioarele! Folosește acest antrenament extras din ghidul Men’s Health Metoda Eleven pentru ziua în care vrei să-ți antrenezi partea inferioară a corpului.

Ghidul tău complet de cereale. Data viitoare când treci pe la raionul cu cereale, o să știi exact ce-ți trebuie.

Îmbogățește-ți dieta cu stridii de tot felul. Profită din plin de beneficiile acestor bivalve apetisante. Și află și câteva strategii despre cum să le eviți pe cele care nu-ți fac bine.

Fii deștept la supermarket. În magazin, deciziile tale de cumpărare sunt adesea subconștiente, iar comercianții știu asta. Folosește schița noastră ca să reziști șiretlicurilor acestora.

Antrenează-te ca militarii. Pregătirea tactică reală presupune în egală măsură condiție atletică, inteligență și curaj. Am strâns laolaltă sfaturi de la luptători de elită, informații de care ei se folosesc pentru a se menține în formă și strategii care-i ajută să se mențină motivați. Află-le toate secretele!

Bonus: Ghidul de stil și grooming de care ai nevoie primăvara aceasta pentru a arăta impecabil de dimineață până seara.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here