Men’s Health – Ediția de mai 2016

0
396

Pentru că ne apropiem cu pași repezi de o nouă ediției a celui mai longeviv concurs organizat de Men’s Health, Dă jos burta!, îți propunem să te inspiri din povestea câștigătorului de anul trecut și să-ți faci curaj, poate anul viitor pe vremea aceasta vei citi despre tine.

Crezi că te poți abține de la a mai bea paharul acela de vin în fiecare zi? Dacă nu, fă-ți testul și află cum trebuie să procedezi mai departe pentru a scăpa de dependență.

Antrenează-te alături de cel mai în formă bărbat din lume. Ben Smith, campionul Jocurilor CrossFit, îți dezvăluie secretele lui de fitness.

Viața e frumoasă. Un tip trecut de prima tinerețe îți explică de ce-ar trebui să te bucuri că trăiești în perioada asta și te ajută să conștientizezi beneficiile de care ar trebui să profiți zilnic.

Află care sunt noile criterii de evaluare ca să te menții în formă, să eviți bolile și să ai o memorie beton toată viața.

Siguranța de sine te scoate în evidență, știi asta deja. Dacă simți că nu prea stai bine la capitolul ăsta, urmează trei pași simpli și domină orice încăpere.

Învață să jonglezi cu senzația de foame. Trebuie doar să-ți identifici greșelile și să-ți faci un nou plan de atac. Iată cum.

Dacă plănuiești o vizită la Viena, îți dezvăluim câteva ponturi culinare pe care ar trebui să le iei în calcul atunci când iei la pas orașul, dar și care sunt cele mai hot expoziții din următoarea perioadă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here