Men’s Health – Ediția de decembrie 2015-ianuarie 2016

0
504

Pe copertă, actorul englez Tom Hopper. Îl știi din Vele Negre (Black Sails), unde interpretează rolul unui pirat fioros. Pentru aceasta, el a intrat, alături de alți doi colegi de platou, Toby Stephens și Luke Arnold, într-o tabără de pregătire de opt săptămâni, cu antrenamente intense, care nu doar că i-au ajutat să ajungă la forma dorită, ci le-au schimbat viețile. Încearcă-le și tu.

Domină orice pârtie iarna asta! Ai la dispoziție o întreagă secțiune dedicată acestui sezon, de unde poți afla cum să faci snowboarding ca un profesionist, dar și care sunt cele mai eficiente exerciții pentru a te pregăti de schi.

Fii chef de Crăciun! Marius Tudosiei îți prezintă trei rețete care te vor face gazda-model de Sărbători. Urmează-le întocmai și surprinde-ți invitații.

Ești curios ce făceau Fred și Wilma Flinstone în dormitor? Dar mai ales ce legătură are Epoca de Piatră cu viața ta sexuală? Citește materialul pe care ți l-am pregătit și fă ca instinctele ei primare să fie în avantajul tău.

Cum îți dai seama că strănutul și secrețiile nazale sunt alimentate de o răceală sau de gripă? Află ce trebuie să faci ca să scapi de șervețelele pe care le tot îndeși prin buzunare.

Știm. Vrei să-ți faci loc printre șefii de la birou. Urmează sfaturile noastre, fă-te remarcat și apoi dă fuga la bancomat și verifică-ți contul.

Ai fost nendreptățit și crezi că singura cale de a corecta asta este să-i faci să plătească. Reconsideră ideea. Vezi de ce.

Știi să-și repari singur mașina? Sau măcar să pui cauciucurile de iarnă? Îți oferim ocazia să îți faci un test de aptitudini în mecanică. E momentul să afli dacă e cazul să apelezi la un service  specializat sau să-ți vezi de treabă în continuare.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here