Men’s Health – ediția de aprilie 2016

0
409

Un nou design, informații de ultimă oră de la unii dintre cei mai pregătiți experți din lume și mii de lucruri utile care îți vor îmbunătăți stilul de viață – așa arată acum revista Men’s Health. Tot ce trebuie să faci este le înmagazinezi și să le aplici.

Cunoaște-l pe câștigătorul Men’s Health Romania’s Next Top Trainer. Află cum a reușit Cristian Alexandru Ciobanu să revendice prima poziție a competiției, care sunt părerile juraților și cum s-a desfășurat finala. (Aici poți vedea și secvențe din timpul competiției).

Transformă-ți corpul cu CrossFit. Trei campioni CrossFit îți împărtășesc antrenamentele lor favorite pentru pierderea grăsimii și creșterea masei musculare.

Scapă de grăsimea de pe burtă! Vrei 6-pack vara asta? Începe prin a-ți însuși planul de antrenament pe care ți l-am pregătit luna aceasta.

Mărește-ți veniturile. Află care sunt locurile unde poți afla adevăratele secrete ale succesului financiar.

Au început să se vadă primele semne care anunță apariția calviției? Poți fenta căderea părului cu aceste leacuri. Încearcă-le!

Descifrează meniul într-un restaurant de tip fast-food. E timpul să apelezi la o strategie înainte de a plasa o comandă. Noi te învățăm cum trebuie să procedezi.

Pregătește-te de job. Ai un interviu important? Iată care sunt aspectele de care trebuie să ții cont pentru a-l impresiona pe angajator.

Află totul despre carbohidrați. Nu sunt toți nocivi, iar eliminarea celor buni îți poate dăuna.

Bonus: Odată cu revista, primești și The Ultimate Gadgets Guide – un ghid dedicat celor mai recente apariții în materie de gadgeturi. Răsfoiește-l și ține pasul cu tehnologia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here