19 C
Bucuresti
Wednesday, April 26, 2017
Home Numere din revistă

Numere din revistă

Men’s Health – ediția de februarie 2017

Ca în fiecare an, în februarie, îl avem pe copertă pe câștigătorul competiției Men’s Health Cover Model – de data aceasta, Daniel Chiriță, fost...

Men’s Health – ediția de decembrie 2016 – ianuarie 2017

Men’s Health te provoacă să fii activ iarna aceasta. Trei sporturi de sezon și patru circuite intense la sală te vor ajuta să fii regele pârtiei și să ieși din acest anotimp mai în formă ca niciodată.

Men’s Health – ediția de noiembrie 2016

Luna aceasta, pe copertă, îl vei regăsi pe unul dintre actorii momentului, Emilian Oprea, protagonistul praspăt lansatului serial Valea Mută, difuzat de HBO. Află cum se menține în formă și cum se antrenează pentru filmele în care joacă.

Men’s Health – Ediția de octombrie 2016

În această lună, îți propunem să te inspiri din planul lui Mark Wahlberg de a-și urma obiectivele mărețe. În plus, actorul îți dezvăluie câteva trucuri ca să-ți faci bicepși ca ai lui.

Men’s Health – ediția de septembrie 2016

Dani Oțil, vedeta de pe coperta acestei ediții, te învață cum să-ți învingi frica, îți povestește despre antrenamente, enduro și pasiunea lui recentă – CrossFit-ul.

Men’s Health – ediția de iulie-august 2016

Am concetrat în această ediție toate informațiile de care ai nevoie în această vară ca să fii în formă și să te bucuri de vacanță cât mai mult timp.

Men’s Health – Ediția de iunie 2016

Rich Fronning, vedeta de pe copertă și multiplu campion mondial la Jocurile CrossFit, ne-a împărtășit exact lucrurile care te interesează și care te vor face să te grăbești să-ți dai jos tricoul vara asta pe plajă.

Men’s Health – Ediția de mai 2016

Luna aceasta, află de la Chris Hemsworth cum reușește să intre în formă pentru a-l interpreta pe Thor și care e antrenamentul pe care-l poți face pentru a avea și tu brațe ca ale lui.

Men’s Health – ediția de aprilie 2016

Pe copertă, Deadpool – Ryan Reynolds, mai exact. Punem pariu că nu știai că este atât de amuzant. Convinge-te!

Men’s Health – Ediția de martie 2016

Ediția de martie e acum pe piață!

Block title

BUCURESTI
clear sky
19 ° C
19 °
19 °
42%
1kmh
0%
Thu
20 °
Fri
22 °
Sat
22 °
Sun
18 °
Mon
21 °