World Class Army Boot Camp a scos untul din participanti!

0
265

Dusuri reci? Trezirea la 5 dimineata? Antrenament adus la extrem timp de o saptamana?
YES SIR! Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile competitiei ARMY BOOT CAMP marca World Class Downtown, cel mai ingenios eveniment de fitness al anului.

3002_p208_facebook_boot_camp.jpg25 de soldati ai Serviciului World Class Downtown (clienti cu rezistenta fizica crescuta), sub instruirea a 5 sergenti (antrenorii personali)  si evaluati de Generalii -Peter Ambjorn (Club Manager World Class Downtown) si Richmond Bachia (Coordonator antrenori personali), au avut parte de o competitie adusa la extrem, sambata, 29 octombrie la finala ARMY BOOT CAMP.

Miza? Un workout trip de 4 zile la World Class Stockholm si multe alte premii individuale si de echipa.

Grupul de militari a fost pregatit intens timp de cinci zile (24-28 octombrie) de catre sergentii de serviciu, fiecare antrenor avand in echipa 5 soldati din care “au scos untul” in regiunea Downtown sau inafara ei.
Sergent Robert Dinescu a ales sa-si scoata echipa in Busteni, la 6 dimineata, la 2 grade Celsius, urmarind cresterea rezistentei fizice si psihice, prin probe care au implicat obstacole naturale,  specifice zonei montane: “Am ales ca misiunea sa aiba loc pe munte, pentru ca acolo am avut conditii dure care au pus la incercare rezistenta concurentilor. Un alt avantaj a fost faptul ca am folosit toate formele de relief pentru un efort sustinut: munte, padure, apa, busteni taiati, pietre, dealuri si am avut parte si de aerul curat.

Sergentii Valentin Vasile, Dragos Horodnic si Julius Pop “au dat militaria jos din pod” atat in sala de fitness, explorand conceptul de functional training, dar si in Boot Camp- ul din Domnesti, unde au supus participantii la probe in circuit care au testat: agilitatea, mobilitatea, coordonarea, rezistenta si  echilibrul acestora.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here