WILKINSON SWORD

0
1339
WILKINSON SWORDS

După succesul avut în Europa de Vest, Wilkinson Sword revine în România sub o nouă indentitate, cu un portofoliu complex format din dispozitive de unică folosinţă şi sisteme pentru bărbierit şi epilat destinat tuturor utilizatorilor dornici de senzaţii unice.

Revenirea spectaculoasă se datorează inovaţiei continue în brand şi din dorinţa de livra clienţilor produse carismatice – produse pentru care consumatorii cred că nu există substitut şi pe care piaţă din România nu a reuşit să le testeze până la revenirea brandului Wilkinson din februarie 2016.

Inovăm mereu pentru a găsi metode şi mai bune de ras, pentru că oamenii să se simtă mai bine în propria piele, pentru a avea mai multă energie şi încredere că pot fi exact ceea ce doresc să fie.

Pentru a ţine o legătură permanentă cu clienţii am creat în mediu virtual canale media de informare care te duce în lumea îngrijirii personale, noutăţi, trend-uri şi tot ce ţine de portofoliu de produse, totodată site-ul oficial oferă suport de consiliere pentru necunoscători. Ai pielea prea sensibilă şi nu ştii ce să foloseşti în materie de epilat? Te iriţi când te bărbiereşti? Avem soluţie la fiecare întrebare…accesează-ne!

Dacă ţinteşti către fineţe alege cel mai inovativ produs demn de o medalie:

Trei lame, o singură cale spre fineţe – Wilkinson Xtreme 3 sensitive. PRIMUL & UNICUL aparat de ras de pe piaţă care oferă CU ADEVĂRAT o REALĂ FLEXIBILITATE a capului şi lamelor. Soluţia constă în faptul că lamele în sine sunt flexibile şi se adaptează la diferite forme ale fetei.

Pentru mai multe detalii, intra aici!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here