Vladimir Drăghia și Roxana Ciuhulescu au pedalat la Cycling Silent Disco!

0
370
Cu alte cuvinte, au practicat Cycling Silent Disco, un concept revoluționar, ce a fost implementat la World Class At The Grand cu ajutorul celei mai silențioase linii de căști Skullcandy Sport Performance Line, XT Plyo.
Nimic din toate astea nu s-ar fi putut întâmpla fără instructorul Armando Lungu, trainer “one on one” și group fitness la World Class și totodata unul dintre ambasadorii Skullcandy în România. Timp de o oră, el a ținut  nivelul de energie la cote intense pentru 30 de oameni care au pedalat concomitent și care s-au simțit extraordinar, deși nu auzeau muzică decât în căști!
1
Căștile XT Plyo au cucerit-o pe Roxana Ciuhulescu, o împătimită a sportului, dar și pe Vladimir Drăghia, care a acceptat această provocare, deși nu practică foarte des acest sport. Alături de celebrități au fost prezenți și reprezentanți ai revistelor glossy din România care nu s-au “documentat” de pe margine, ci au luat parte la acțiune, rideri ce au lăsat plăcile și skate-urile deoparte pentru a se urca pe biciclete, cât și clienți fideli ai sălii de fitness.
7
România este a doua țară din Europa care a lansat Sport Performance, o linie de căști absolut necesară oricărui atlet, fie că face sport în sală, practică yoga pe plajă sau urcă pe munte. Indiferent de intensitatea sportului, de vârsta practicantului, Sport Performance se adaptează perfect nevoilor tale active. Sunt patru modele diferite de căști care se deosebesc între ele prin rezistența la umezeală, microbi, mișcări bruște sau ample, dotate cu diferite tehnologii, patentate de Skullcandy, pe care le poți găsi în stațiile de testare din World Class.
Pentru Silent Disco Cycling, Skullcandy și World Class au selectat atent vedetele, sportivii și jurnaliști pentru a obține cel mai relevant feedback. După ce am primit “undă verde” de la ei, îți lansăm provocarea de a lua și tu parte la o astfel de experiență în care vei avea șansa să câștigi un “goodie bag” cu câteva premii atrăgătoare. Urmărește pagina de Facebook Skullcandy România
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here