Vedetele au sarbatorit prin sport un an de Sky Wellness

0
222

Unul dintre cele mai moderne centre de fitness din capitala, Sky Wellness a sarbatorit un an de zile de la deschidere. Evenimentul celebrat cu mult fast chiar in incinta centrului de lux a adunat mai multe persoane publice din Romania care au acceptat provocarea de a arata cat de mult iubesc sportul.

Evenimentul prezentat de Ela Voineag i-a avut in prim plan pe Ionut Iftimoaie, Paula Seling, Giulia, Cosmina Pasarin si multi altii.

Campionul de K1, Ionut Iftimoaie se antreneaza din greu la Sky Wellness, iar antrenamentele lui sunt extrem de dure, cu rezultate pe masura. Sportivul a facut o demonstratie de Muay Thay, un derivat al sportului thailandez, iar acest tip de antrenament este la mare cautare printre iubitorii de sport.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Paula Seling este una dintre cele mai talentate cantarete din industria muzicala autohtona, dar artista stie ca acest lucru nu este suficient asa ca este extrem de atenta la imaginea ei. Cantareata petrece ore in sir in sala de fitness, iar la evenimentul Sky Wellness, Paula a uimit pe toata lumea cu conditia ei fizica.

Artista a ridicat cu usurinta 18 kg pe un brat si a facut exercitii la presa cu peste 100 de kilograme. Paula a facut deliciul presei acceptand provocarea lansata de Ionut Iftimoaie, luptatorul K1 s-a urcat pe presa pentru picioare, iar talentata cantareata l-a ridicat fara probleme demonstrand ca este o experta in sala de fitness.

Demonstratiile de la Sky Wellness au continuat cu Alina Puscas, frumoasa prezentatoare a Antenei 1, care stie ca un fizic impecabil este necesar pentru meseria ei, asa ca alearga 8 km pe zi. Alaturi de antrenorul Sky Wellness tanara actrita a facut o demonstratie de Insanity Training, un curs extrem de intens unde lucrezi doar cu greutatea corpului.

Cosmina Pasarin a surprins cu noua ei pasiune sportiva, frumoasa bruneta joca golf de cateva luni si se pricepe foarte bine. MC- ul se relaxeaza in simulatorul de golf de cateva ori pe luna si isi incarca bateriile pentru petrecerile pe care le are de prezentat in fiecare saptamana.


Sky Wellness este singurul centru de fitness, wellness si Spa din capitala situat la inaltime. Deschis in 2012, in plina criza financiara, centrul s-a impus rapid pe piata salilor din capitala prin servicii de top si antrenori pregatiti la standarde internationale. Sportul si miscarea nu sunt rutina la Sky Wellness, iar traseul catre o minte sanatoasa intr-un corp santos este unul extrem de placut in sala situata la etajul 14 al cladirii Crystal Tower.
 

skywellness.ro

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here