Triathlon Challenge Mamaia. Accepți provocarea?

0
214

Va fi o ediţie aniversară, un concurs cu un concept fresh, nou-nouţ, la cele mai înalte standarde internaţionale.

Se trece bariera de cinci ani de Triathlon Challenge, iar provocarea este dusă la un nou nivel. O sa înoţi, pedalezi şi alergi în cadrul unei competiţii prietenoase, care o sa îţi dea ocazia să îţi testezi limitele, îndemânarea şi voinţa, încărcându-te totodată cu o doză sănătoasă de voie bună şi mişcare în aer liber.

Triathlon Challenge este competiţie sportivă de masă, o întrecere la care poate participa orice persoană: copii, tineri, veterani, oameni cu job şi responsabilităţi, mici şi mari întreprinzători, manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului şi ai mişcării în general. Concursul este recomandat atât pentru primul triatlon (prin componenta supersprint şi ştafeta sprint), dar şi pentru cei mai competitivi (proba sprint sau proba olimpică).

Probele sunt accesibile pentru oricine, indiferent de vârstă şi de pregătire:

Proba supersprint – 400m înot + 12 km ciclism + 2,5 km alergare

Proba sprint & ştafetă sprint – 750m înot + 18 km ciclism + 5 km alergare

Proba olimpică & ştafeta olimpică – 1500m înot + 36 km ciclism + 10 km alergare

Pe distanţa sprint şi pe cea olimpică, se poate concura şi în echipă, formând o ştafetă.

 

În total, peste 700 de participanţi vor lua startul la ediţia a V-a Triathlon Challenge Mamaia, de la copii până la vârstnici, trei echipe de bloggeri din toată ţara, atleţi de la federaţii internaţionale, oameni din media, mari sportivi din ţară, directori de multinaţionale şi companii mari şi mijlocii.

Şi cum anul acesta Triathlon Challenge sărbătoreşte o ediţie aniversară, premiile sunt şi ele pe măsură. Valoarea totală a premiilor este de peste 10.000 Euro, din care premii cash în valoare de 5.000 Euro, la care se adaugă premii speciale şi premii în produse, la categoriile de vârstă.

Mai multe detalii găseşti pe site-ul evenimentului: http://www.trichallenge.ro.

Triathlon Challenge Mamaia este un eveniment cu tradiţie, organizat de  smartatletic. Parte din Bioeel Triathlon Grand Prix Exterra 2013 (ultima etapa)

 

trichallenge mamaia 2013

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here