Triathlon Challenge Mamaia, ediția a 3-a

0
213

Men’s Health și Asociația Club Sportiv Smart Atletic vă invită sîmbătă, 3 septembrie 2011, în Mamaia, la o competiție sportivă de masă, o întrecere la care poate participa orice persoană: copii, tineri, veterani, oameni cu job și responsabilități, mici și mari întreprinzători/manageri, bloggeri, sportivi amatori și profesioniști, iubitori ai sportului și ai mișcării.

3 sporturi se unesc într-unul singur: înot, ciclism și alergare – triatlon.

Probele clasice:
•    Olimpică: înot 1500m – bicicletă 40km – alergare 10km
•    Sprint: înot 750m – bicicletă 20km – alergare 5km
•    Ștafetă: echipe de 3 persoane, pe distanțele Sprint

Nou în 2011: TRIKIDS CHALLENGE – Triatlon pentru copii, în parteneriat cu Fundația Chance for Life. 3 categorii de vîrstă, pe 3 distanțe diferite, astfel încît să fie un concurs plăcut și accesibil pentru toți copiii cu vîrsta între 6-14 ani.

În total, peste 600 de participanți vor lua startul Triathlon Challenge 2011, printre care: cel mai mic – 5 ani, cel mai vîrstnic – 60 ani, o persoană cu dublu bypass, 5 echipe de bloggeri din toată țara, diplomați, oameni din media, directori și președinți de multinaționale și companii mici și mijlocii.

Pentru că Smart Atletic susține și promovează practicarea sportului de masă, vor exista 70 de premii, distribuite pe probe, categorii de vîrstă și de sex, premii speciale și tombole. Valoarea totală a premiilor va fi de 8500 Euro (cash+produse), la care se adaugă 3350 Euro (cash), premiile Bioeel Grand Prix.

Mai multe detalii pe www.trichallenge.ro .

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here