Traseu inchis pentru Petrom Bucharest International Half Marathon

0
276

Duminica, 19 mai 2013, are loc cea de-a doua editie a Petrom Bucharest International Half Marathon, cu punctul de Start/ Finish in Piata Constitutiei.

Traficul va fi inchis duminica, 19 mai, intre orele 06:30 – 14:30 in rondul Pietei Constitutiei si pe urmatorul traseu: Piata Constitutiei, Bd. Libertatii, intoarcere la Piata Cosbuc, Bd. Libertatii, dreapta pe Bd. Unirii spre magazinul Unirea, intersectarea cu Bd. Bratianu, continuare pe Bd. Unirii pana la Piata Alba Iulia, Bd. Burebista, intoarcere in Piata Alba Iulia, continuare pe Bd. Decebal pana la Piata Muncii, inainte pe Bd. Basarabia pana la intersectia cu Bd. Chisinau, intoarcere pe Bd. Basarabia pana la Stadionul National si inconjurarea Stadionului National – National Arena, revenire pe Bd. Basarabia, Piata Muncii, continuare pe Bd. Decebal spre Piata Alba Iulia, continuare pe Bd. Unirii pana la Piata Unirii, intersectarea cu Bd. Bratianu, continuare pe Bd. Unirii pana la Piata Constitutiei, dreapta pe Bd. Libertatii, dreapta pe Bd. Natiunile Unite, pana la Bd.Bratianu, intoarcere spre Splaiul Independentei pana la Calea Victoriei, intoarcere pe Calea Victoriei pana la Teatrul Odeon/Palatul Telefoanelor, intoarcere cu coborare pe Calea Victoriei pana la Splaiul Independentei, dreapta pe malul Dambovitei pana la Podul Stirbei, stanga – traversarea podului spre Bd. Eroilor, stanga pe Splaiul Independentei pana la Bd. Libertatii, cu deplasare dreapta pe Bd. Libertatii pana in Piata Constitutiei.

Cursa Populara va avea loc pe strazile care inconjoara Palatul Parlamentului, intre orele 09:30 – 11:00, in data de 19 mai. Totodata, Cursa Copiilor va avea loc pe Bd. Libertatii intre 12:30 si 13:30, in data de 19 mai.

Urmatoarele institutii, datorita amplasarii in zona de circuit a maratonului nu vor avea cale de acces duminica, 19 mai in intervalul orar 06:30 – 14:30: SRI, SPP, Palatul Parlamentului (accesul la aceste institutii se poate face doar prin zona 13 Septembrie, Uranus), MAPN, Facultatea de Medicina Veterinara, Institutul Cantacuzino, Hotel Marriott, Hotel Ibis.

De asemenea, in intervalul orar mai sus mentionat, liniile de troleibuz care traverseaza Podul Eroilor si Calea Victoriei la intersectia cu Regina Elisabeta vor fi oprite. Semi-maratonul International București este organizat in colaborare cu Primaria Generala a Municipiului Bucuresti, Ministerului Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Federatia Romana de Atletism. Competitia este acreditata international, inscrisa in lista oficiala a maratoanelor lumii si afiliata AIMS (Asociatia Internationala a Maratoanelor Stradale).

bucuresti21km.ro/traseu

 


 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here