Ți se irită sau ți se înroșește pielea în urma bărbieritului?

0
2271

Fă ordine printre cosmetice și în stilul de viață

Săpunul, alcoolul, parfumul, coloranții sunt factori iritanți și care usucă pielea: caută să folosești produse care au cât mai puține ingrediente chimice in componenta și în niciun caz pe cele de mai sus. Nu te mai spăla cu săpun pe față, ci folosește geluri sau spume de curățare din game speciale pentru tipul de piele sensibilă, care sunt mai blânde. Întotdeauna, după curățare, folosește o cremă hidratantă ușoară și calmantă, cu extracte din aloe, mușețel, castravete, ovăz, salcie sau gălbenele și, înainte de a te expune la soare, aplică un produs cu protecție solară. Stresul este de asemenea un factor determinant: încearcă să-l temperezi recurgând la pauze scurte și dese în timpul serviciului.

15021907bx_d5p

Bărbierește-te cu aparatul potrivit

Tatăl tău se bărbierea cu o lamă de ras, tu renunță la acest obicei și folosește un aparat de ras electric. Beneficiile unui asemenea gadget sunt multiple: riscul de a te tăia este mult mai mic, este mai ușor de folosit, te poți bărbieri confortabil chiar și în zonele greu accesibile, cum ar fi bărbia și in plus, te scuteşte de necesitatea înmuierii prealabile a bărbii în apă caldă sau spumă de ras.

150603044q_u2p

Dar oare orice aparat electric este ideal pentru tine? 

Conform unui studiu de piață condus de Philips, 60% dintre bărbați au declarat că pielea feței devine sensibilă în urma bărbieritului, provocându-le iritații – efect cauzat, printre altele, de trecerea în repetate rânduri a aparatului pe față.* Dar, în loc să te obișnuiești cu această stare de disconfort, poți apela la un aparat care, datorită tehnologiei sale, nu agresează pielea: Philips Shaver S 7000 conține inelele Confort, acoperite cu un înveliș cu microgranule anti-frecare, care protejează tenul, fără să reducă eficiența bărbieritului. În plus, pentru a scurta și ușura întregul ritual, sistemul DynamicFlex face posibilă mișcarea capetelor de ras în 5 direcții diferite, astfel că, atunci când treci cu aparatul deasupra pielii, să poți rade părul din orice unghi, fără să mai fie nevoie să insiști de mai multe ori. De asemenea, poți folosi shaver-ul atât uscat, cât și umed, cu gel sau spumă – chiar și în duș.

1506030404_dpp

Cu Philips S7000 poți face bărbieritul mai plăcut, dar cel mai important, poți scăpa definitiv de iritațiile apărute după bărbierit. E timpul să te concentrezi pe probleme mai importante sau pur și simplu să te bucuri de viață mai mult.

Sursă: Philips segmentation 2008; Germania, Franța, Rusia, China, Italia, Statele Unite, Brazilia

1507060icz_rtp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here